Redactia.ro
Home » Coronavirus » Când se termină, de fapt, criza pe care o trăim cu toții în acest moment și ce pagube va aduce. Un celebru psiholog și astrolog și-a spus cuvântul!

Când se termină, de fapt, criza pe care o trăim cu toții în acest moment și ce pagube va aduce. Un celebru psiholog și astrolog și-a spus cuvântul!

Coronavirus astrologie

Când se termină criza din acest moment, în viziunea astrologilor. Mădălina Groșeanu este un cunoscut psiholog și astrolog care a povestit despre interpretarea pe care specialiștii o dau acestor evenimente. Poate fi prevăzută o asemenea pandemie, cum e cea de coronavirus? Puteau oamenii schimba ceva? Ce ne așteapta în viitor?

Este clar, că după ce această criză se va termina, cu toții vom trece printr-o schimbare. În acest moment, lumea, așa cum o cunoșteam, se va schimba complet. Cum interpretăm noi această schimbare?

Se pare că, în primul rând, răspunsul este în interiorul nostru, dar și în… stele. Într-un interviu acordat publicației Life.ro, Mădălina Groșeanu a povestit despre cum percep astrologii acest eveniment din anul 2020.

Mădălina Groșeanu consideră că pentru lume și, în special pentru România, anul 2020 trebuia să fie unul marcant.

„Cam așa. România ca țară are în astrograma sa așa numitul sector al populației, al oamenilor, al poporului. Acest sector al poporului are în el planeta Uranus care vine și spune că noi ca popor suntem unul destul de înclinat spre revoltă, spre turbulențe, instabilitate. Uranus este o planetă a instabilității, când e sus, când e jos, către o tendință de a reacționa foarte emoțional. Suntem un popor emoțional.

Acesta este un aspect. Al doilea aspect este că o lecție pe care o avem și care are mare legătură cu situația actuală în care ne aflăm se află pe sectorul emoțiilor și al gestionării emoțiilor. Asta e o lecție de la naștere a poporului. De ce? Pentru că tocmai datorită acestui temperament, acestei personalități a poporului avem o incapacitate în a ne gestiona în mod corect emoțiile, iar acesta este un indicator de imaturitate a poporului.

Noi, în fiecare an, și ca țară, și ca individ, avem ceea ce se cheamă o principală lecție a anului respectiv. Anul acesta, România are această principală lecție a momentului suprapusă peste planeta de la naștere care ne dă lecția gestionării emoțiilor și de fapt a maturizării. A trece de la imaturitate emoțională la maturitate, ca popor.”

Ar fi putut astrologia să prevadă criza de coronavirus?

În interviul acordat publicației Life.ro, astrologul și psihologul Mădălina Groșeanu spune clar că nu se putea anticipa ceva strict legat de Coronavirus. Însă, astrologii au avut posibilitatea, încă din toamna lui 2018, de a observa că în 2020 va exista un moment marcant.

„În acest an, de fapt chiar de la finalul lui decembrie 2019 toate cele trei planete cu greutatea cea mai mare dintr-o astrogramă, respectiv Pluto, Saturn și Jupiter se întâlnesc în aceeași zodie, în Capricorn. Aceste planete au o ciclicitate de întâlnire undeva între 80 și 100 de ani. Paradoxul este că ultima dată s-au întâlnit în 1981-1982 și se reîntâlnesc după aproape 40 de ani, ceea ce nu s-a mai întâmplat în ultimii 2000 de ani. (…) Faptul că ele sunt în Capricorn, zodie ce ține de organizare, de perseverență, de ordine, de restructurare, de rearanjare a priorităților când vine vorba de corp, minte și emoții și modalitatea în care te raportezi la fiecare, ne-a făcut să ne gândim că va fi o bubuială care să ne aducă tuturor genul acesta de restructurare. De la priorități, de la cum ne raportam până acum la viață, de la modul în care gândeam până acum lucrurile. Saturnul este planeta care construiește fundația, baza și atunci e ca și când ne zguduie din temelii, de la bază, ca să reconstruim de la fundație lucrurile.”

Cu alte cuvinte, specialistul spune că această criză, atunci când se va termina, va reprezenta o lecție. Deși are loc la nivel global, ne vizează pe fiecare în parte, ca indivizi. Acesta va fi un moment care va aduce introspecție și timp de gândire. Cu toții vom încerca să schimbăm ceva la noi.

„Da, reușim până la urmă, dar această zguduire poate să producă pagube mai mari sau mai mici. De reușit până la urmă reușim, dar cu ele nu e de glumit. Condensarea lor e cumva o formă prin care ne anunță: „acum nu mai ai de ales!”. Diferența este că putem să o facem cu niște pagube mai mici sau mai mari.”

Pentru a afla mai multe informații despre parcursul profesional și personal al astrologului Mădălina Groșeanu și mai multe detalii despre previziunile pentru 2020, citiți interviul integral aici.

Mai mulți astrologi și numerologi au anticipat că anul 2020 va fi unul marcant pentru omenire. De asemenea, toți au punctat că acesta va fi un un punct de cotitură pentru aspectte interioare din viața noastră. Toți ne vom orienta spre spiritualitate, dar și spre ce putem face pentru lume.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: