Redactia.ro
Home » Monden » Când va avea loc înmormântarea soției lui Nicolae Botgros. Laura Lavric, declaratii cu ochii în lacrimi

Când va avea loc înmormântarea soției lui Nicolae Botgros. Laura Lavric, declaratii cu ochii în lacrimi

Soția lui Nicolae Botgros a murit! Celebrul interpret de muzică populară este devastat

Vestea cum că soția maestrului Nicolae Botgros, Lidia, s-a stins in viață a picat ca o piatră grea în sufletele artiștilor din lumea muzicii populare. Marile voci ale muzicii folclorice sunt îndoliate și o plâng cu lacrimi fierbinți pe soția maestrului Nicolae Botgros. Laura Lavric și Sofia Vicoveanca au făcut declarații emoționante după moartea Lidiei.

Laura Lavric: „Ne-a fost teamă că moare Nicolae de Covid și s-a prăpădit Lidia”

Laura Lavric a făcut declarații emoționante, cu ochii în lacrimi, despre buna sa prietenă Lidia. Artista a spus că prietenilor le era frică mai mult de sănătatea lui Nicolae decât de a Lidiei. Ea suferea într-adevăr de o boală necruțătoare, dar mereu a dus boala pe picioare și nu a dat semne de agravare.

Colea a fost cu Lidia și pe la Viena, a avut probleme și cu un picior, din câte știu. A fost operată și a făcut niște complicații. S-a prăpădit, săraca! Nu pot să merg la înmormântare cu Covid-ul ăsta. Îmi pare atât de rău! Eu am făcut Covid și am imunitate, dar nu am fost internată în spital. Ăștia nu o să mă creadă că am imunitate, mă bagă în carantină. Lidia a fost cea care l-a îngrijit pe Colea atunci când a fost bolnav. Noi ne-am temut că moare Nicolae de Covid și a murit, în schimb, ea.„, a spus Laura Lavric.

Când va avea loc înmormântarea soției lui Nicolae Botgros

Înmormântarea soției lui Nicolae Botgros va avea loc miercuri, în data de 28 iulie. Lidia Botgros va fi condusă pe ultimul drum spre Cimitirul Ortodox Central din Chișinău, deoarece cei doi artiști provin din Republica Moldova.

LIDIA BEJENARU-BOTGROS. RĂMAS BUN DE LA ÎNDRĂGITA ÎNTERRETĂ. Pe data de 27 iulie corpul neînsuflețit al Lidiei BEJENARU-BOTGROS va fi expus, cu începere de la ora 17.00, la Biserica ,,Sfânta Teodora de la Sihla”. 28 iulie, cu începere de la ora 10.00 până la ora 12.00, vă veți putea lua rămas bun de îndrăgita interpretă la Palatul Național ,,Nicolae Sulac”. La ora 13.00, la Cimitirul Ortodox Central va avea loc ceremonia funerară. Dumnezeu s-o odihneacă în liniște și pace pe LIDIA BEJENARU-BOTGROS.„, a fost mesajul publicat pe rețelele sociale de către irectorul general al Palatului Național „Nicolae Sulac”, Andrei Locoman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: