Redactia.ro
Home » Monden » Cântăreața Adda a ajuns pe patul de spital. Cu ce probleme se confruntă vedeta

Cântăreața Adda a ajuns pe patul de spital. Cu ce probleme se confruntă vedeta

Cântăreața ADDA a ajuns pe patul de spital. Artista a făcut public acest lucru cu o postare pe Instagram. 

 

Ce probleme a întâmpinat artista

 

ADDA a trecut prin momente grele în urmă cu câteva ore. Celebra cântăreață a ajuns, de urgență, la spital, în urmă cu câteva ore. Artista a fost dusă de urgență la spital și a fost pusă pe perfuzii de cadrele medicale.

Cântăreața a explicat pe contul personal de Instagram ce anume i s-a întâmplat. Le-a explicat fanilor că are probleme  de sănătate, însă nici ea nu știe sigur ce anume a adus-o în starea aia.

,, Alergia bat-o vina! Problema e ca nu stiu de la ce…”, a fost mesajul care a însoțit fotografia artistei pe contul de Instagram. Artista nu a putut să ofere mai multe detalii.

Adda a lăsat de înțeles că este vorba despre o alergie, care însă s-a manifestat agresiv și a adus-o pe artistă în punctul în care este, motiv pentru care a a avut nevoie urgentă de îngrijiri medicale.

Interpreta a reușit să îi liniștească pe fani, dar nu a mai revenit cu informații.

 

Ce i-au transmis internauții

 

 

Fanii artistei s-au arătat îngrijorați de starea în care se află aceasta. Mai mult, au reacționat rapid la postarea acesteia, gândindu-se că ar putea fi vorba de COVID-19.   ,,Sper sa fii bine cât mai repede”, ,,Trebuie sa ai grija. Nu e de joaca!/ Îmi pare rău, alergiile astea…/ Se pune perfuzie la alergie?😳 Exista un test anume pentru toate alergiile posibile..”, “Sănătate multă, însănătoșire grabnică”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor.

Adda este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi și se bucură de zeci de milioane de vizualizări pe YouTube la fiecare melodie.

Fosta concurentă de la ,, Asia Express’‘ a ajuns în repetate rânduri la spital din cauza anumitor probleme de sănătate. Artista a mai fost dusă de urgență la spital, în plină pandemie de coronavirus.

Vedeta a participat recentla “Te Cunosc de Undeva”, unde a avut o apariție total ieșită din comun. Adda a apărut în platou machiată strident și cu părul roz pentru a o interpreta pe Lady Gaga în vremurile ei de apariții extravagante.

Adda a participat la cel de-al treilea sezon “Asia Express” alături de soțul ei, Cătălin Rizea, unde au avut conflicte aproape în fiecare episod, provocând mari controverse în rândul fanilor. Echipa lor a reușit să ajungă până în finală, ieșind pe locul trei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: