Redactia.ro
Home » Știri » Cântăreața Anamaria Pop, condusă pe ultimul drum

Cântăreața Anamaria Pop, condusă pe ultimul drum

Cântăreața Anamaria Pop, condusă pe ultimul drum

Cântăreața de muzică populară, Anamaria Pop a murit într-un accident de mașină duminică. Artista va fi condusă miercuri pe ultimul drum.

Cântăreața Anamaria Pop, condusă pe ultimul drum

Anamaria Pop a decedat a 37 de ani într-un accident de mașină, după ce ar fi adormit la volan. Artista avea doi copii. Miercuri, 21 august, Anamaria Pop va fi condusă pe ultimul drum, în localitatea Cetățele.

Colegii artistei vor să cânte la înmomrmântarem, în memoria regretatei cântărețe. Anunțul a fost făcut de fratele artistei pe pagina de Facebook.

Vă rog pe voi, colegii noștri de cântec, să vă aduceți cu voi instrumentele, să o petrecem pe sora mea cum se cuvine pe ultimul ei drum”, a scris Flaviu Costin pe Facebook.

Anamaria Pop avea doi copii

Duminică, cântăreața se îndrepta către Țara Oașului, unde avea de susținut un recital la o nuntă. Anamaria Pop se afla în mașină cu un violonist de 15 ani. Deocamdată nu se cunosc motivul pentru care mașina a părăsit partea carosabilă. Autoturismul condus de artistă s-a izbit violent de copac, apoi s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

Fratele artistei precizează că oboseala probabil și-a pus amprenta pe destinul artistei. „Cauza probabilă este oboseala acumulată în ultimele zile. Fiind o perioadă foarte aglomerată, cu multe cântări, este luată în calcul ipoteza că Anamaria ar fi ameţit şi leşinat la volan şi, astfel, a pierdut controlul maşinii”,

Anamaria Pop avea doi băieți, de 19 și 14 ani. Cel mai probabil, cei doi vor rămâne în grija unchiului lor. În urmă cu opt ani, artista și-a pierdut soțul după ce acesta a suferit un stop cardio-respirator.

Miercuri, familia și prietenii o vor conduce pe Anamaria Pop pe ultimul drum.

Citeste si:Alpinistul Zsolt Torok, decorat post-mortem de președintele Klaus Iohannis

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: