Redactia.ro
Home » Știri » Cântăreața JO, blocată în Grecia. Ce a pățit artista și în ce ipostaze a fost fotografiată

Cântăreața JO, blocată în Grecia. Ce a pățit artista și în ce ipostaze a fost fotografiată

Una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, cântăreața Jo, a rămas blocată în Grecia în timpul vacanței. 

Pentru a trece peste despărțirea de fostul ei iubit, Juno, cântăreața Jo, a hotărât să își petreacă vacanța alături de prietenii ei pe o insulă din Grecia. Într-un interviu acordat recent, artista a povestit ce s-a întâmplat în timpul vacanței din Grecia.

 

Cum a decurs vacanța artistei

 

Invitată în platoul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, artista a declarat că a avut o vacanță atipică. Astfel, a fost nevoită să își prelungească vacanța în Grecia din cauza ciclonului din Grecia  de acum câteva zile. Vedeta nu s-a mai putut întoarce în țară la ora stabilită. ”Trebuia să mă întorc lunea trecută, dar am pierdut cheile de la mașină și am ajuns aseară în jurul orei 23:00. Am stat două săptămâni, nu una, așa cum era planificat. Apoi cineva din România ne-a trimis cheia de rezervă, care a ajuns după trei zile prin curier. Și când a ajuns, nu a mers. Așa că a trebuit să schimbăm bateria de la mașină, plus că am mai prins și ciclonul ăla”, a povestit artista în cadrul emisiunii.

Mai mult, contrar așteptărilor, Jo a postat o singură poză din vacanță și a mărturisit că nu a apucat nici să se bronzeze.

Vedeta și-a dedicat în mare parte timpul carierei, a respectat măsurile impuse de pandemie și a evitat destinațiile exotice pentru o perioadă. Însă, artista a ales să se relaxeze la final de septembrie și a plănuit o vacanță cu prietenii într-o destinație de lux.

Artista trece printr-o perioadă destul de grea din punct de vedere profesional, la fel ca alți artiști din industria muzicală.  Jo iubește muzica și o pune pe primul loc , însă, în perioada pandemiei, artista, la fel ca mulți alții, s-a refugiat în versuri, așa cum a mărturisit înr-un interviu odată cu lansarea piesei „Noaptea polară”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: