Redactia.ro
Home » Monden » Cântăreața pentru care Băsescu a fugit de SPP. Ce gest îi făcea fostul președinte

Cântăreața pentru care Băsescu a fugit de SPP. Ce gest îi făcea fostul președinte

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a frecventat multe petreceri în mandatul său de conducător al țării. Avea și o cântăreață preferată, căreia îi oferea trandafiri galbeni. Însă, de opt ani au rupt legătura. Aceasta a dezvăluit, recent, care este motivul.

Cântăreața pentru care Băsescu fugea de SPP

Traian Băsescu a fost un președinte al țării căreia îi plăcea să se bucure de petreceri și nu oricum, ci alături de o cântăreață căreia îi oferea trandafiri galbeni. Cum vremurile s-au schimbat, Traian Băsescu a rupt legătura cu solista de la ”Cireșica”. Ea a dezvăluit, recent, care este motivul.

Cristiana Dorin Costache, în vârstă de 52 de ani, este artista care i-a cucerit inima cu vocea ei, fostului șef al statului Traian Băsescu. Pentru Cristiana, Traian Băsescu se ascundea de angajații SPP, ca să îi savureze muzica de la restaurantul ”Cireșica”, din Olimp. Artista cu voce de aur a avut ocazia să îi cânte fostului președinte și la evenimentele de familie. Dar, în 2012 s-a rupt buna relație cu el din cauză că ea a refuzat să îi cânte la nunta mezinei, Elena Băsescu.

S-a supărat pe mine, nu vorbim de opt ani. N-am putut ajunge să cânt la nunta fiice lui, Elena, pentru că aveam programată o altă nuntă în provincie, luasem și arvună. Traian a vrut să trimită elicopterul după mine, dar am refuzat, nu-i puteam lăsa pe ceilalți meseni fără program artistic”, a povestit artista pentru Playtech.ro.

Cum s-a cunoscut cântăreața cu Traian Băsescu

Cristiana a povestit că s-a cunoscut cu Traian Băsescu în anul 2004. Mai exact, în celebra filmare în care fostul șef al statului dansează pe muzică țigănească. Așa ar fi început colaborarea. Cântăreața dezvăluie că Traian Băsescu avea anumite melodii preferate, una dintre ele este cea din filmul Titanic.

Artista pentru care Traian Băsescu sărea gardul a făcut dezvăluiri

Atunci când soția lui obosea să danseze ridica un deget. Traian Băsescu nu pleca din ring, în timp ce Cristiana cânta, ca o formă de respect. De altfel, fostul președinte i-a plătit toate evenimtele la care i-a cântat timp de opt ani. Ospătarul îi aducea mereu banii.

”În prima seară în care ne-am cunoscut, era în vara lui 2004, Traian Băsescu a dansat pe muzică țigănească, s-a dus vestea, fusese dată filmarea pe la toate posturile tv. Apoi, pentru el, mai ales după ce s-a operat de hernie de disc, eu cântam doar melodii mai lente. Traian și soțul meu, Sorin, inginer de sunet, aveau un semn, în ringul de dans. Când Băsescu obosea, în timp ce dansa cu soția lui, Maria, ridica un deget. Știam atunci că vrea să se așeze și scurtam piesa. Îi plăceau piesele ”Caravana”, ”Eu te-am iubit” și piesa de pe coloana sonoră a filmului ”Titanic”.

Era un domn, niciodată nu a plecat din ring în timp ce cântam, era o formă de respect. Mi-a plătit toate evenimentele private, timp de 8 ani, cât am colaborat, nu a profitat că e președinte, mi-a plătit și toate discurile pe care le cumpăra la ”Cireșica”. Trimitea ospătarul, ca să-mi aducă banii„ a mai povestit Cristiana pentru sursa menționată.

Povestea trandafirilor galbeni

Legat de dedicații, Traian Băsescu nu îi dădea bani Cristianei, ci trandafiri galbeni.

”Îmi dăruia trandafiri. Primul buchet de flori a fost unul de trandafiri galbeni. Traian Băsescu mi l-a adus personal la scenă și mi-a zis: ”Doamnă, v-am adus trandafiri galbeni, ca să vă asortați cu rochița!”, a mai spus Cristiana Dorin Costache.

Cum a fugit Băsescu de la vila din Olimp unde îl păzeau SPP-iștii

Cristiana Dorin Costache a povestit și episodul în care Traian Băsescu fugea din vila din Olimp, de oamenii de la SPP, și venea să o asculte cântând. Nu venea singur, ci cu familia.

”Lui Traian îi plăcea la ”Cireșica”. În prima zi a venit cu Bodo, fostul lui ginere, apoi a luat-o pe Maria, soția lui, de mână, și au venit pe plajă până la Cireșica, ei locuind la vilele de protocol din Olimp. SPP-iștii l-au tot căutat, el petrecea cu noi. Mai mult, Traian și Maria țineau geamul deschis la baie și auzeau când eram anunțată prin microfon să cânt. Atunci părăseau vila lor și veneau repede, căci eram oarecum aproape” , a mai dezvăluit artista.

Cristiana Dorin, “cantareata lui Traian Basescu”, a invins cancerul! -  WOWBiz

Cântăreața are cancer osos

Cristiana Dorin Costache suferă de cancer osos, iar pentru alinarea durerilor ia morfină. Deși președintele s-a oferit să îi plătească operația, ea a refuzat. Spune că îi este dor de scenă și să meargă să cânte.

”În continuare sunt pe morfină, am mari dureri și acum am, când vorbim. Inițial, luam niște pastile din Cehoslovacia, pe bază de opium, apoi am trecut pe  medicamentele pe bază pe morfină. Dimineața mă trezesc anchilozată, dar trebuie să fac treabă, nu pot sta în pat. Când stau în picioare e chin, mai ales pe tocuri. Mi-e dor de scenă, de televiziune, de emisiuni, să merg să cânt, să mă vadă lumea…

Traian Băsescu s-a oferit să îmi plătească el operația, la medicul care l-a operat și pe el de hernie de disc, dar am refuzat. Din orgoliu, nu știu de ce, deși toți din jurul meu îmi spunea să îi accept ajutorul, era președintele țării. Acum, privind în urmă, parcă îmi pare rău, poate viața mea ar fi fost mai bună, poate scăpam de atunci de problemele de sănătate”, a mai completat cântăreața Cristiana Dorin Costache.

Cantareata preferata a lui Traian Basescu sufera de o boala incurabila, dar  gaseste totusi puterea sa

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: