Redactia.ro
Home » Știri » Ce maşină conduce Elena Băsescu? S-a făcut de râs după ce i-a fost ridicată de Poliţie

Ce maşină conduce Elena Băsescu? S-a făcut de râs după ce i-a fost ridicată de Poliţie

GALERIE FOTO (2) Elena Basescu

Elena Băsescu a fost amendată recent de Poliție, după ce și-a parcat mașina într-un loc neregulamentar. Este vorba de un bolid de lux, care costă cât un apartament! Iată ce mașină conduce Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului președinte al României.

Cu ce mașină se plimbă Elena Băsescu. Este un bolid de lux

Elena Băsescu a plătit nu mai puțin de 90.000 de euro pentru mașina sa de lux, un autoturism marca BMW X6. Aceasta a rămas fără el după ce a parcat într-un loc neregulamentar, adică într-o stație de autobuz. Anunțul a fost făcut chiar de fiica cea mică a președintelui Traian Băsescu.

Aceasta a transmis că va fi mai atentă pe viitor pentru a nu mai face aceeași greșeală și a semnalat problema locurilor de parcare în municipiul Constanța.

”Azi noapte, când am ajuns acasă la Constanţa, am lăsat maşina pe strada unde se afla blocul în care stau, pe un loc haşurat. În dimineaţa aceasta, compania municipală mi-a ridicat maşina parcată neregulamentar. Înţeleg că am greşit, voi plăti amenda şi voi merge să-mi iau autovehiculul ca orice alt cetăţean. Pe viitor, voi fi mult mai atentă unde îmi parchez maşina. Toți constănţenii ştiu cât de aglomerat este oraşul şi ce problemă mare este lipsa locurilor de parcare. Sper ca noua administraţie locală din Constanţa să îşi respecte angajamentele de a construi mai multe parcări în oraş. Asta nu înseamnă că îmi caut scuze, ci doar că problema parcărilor trebuie rezolvată. Pentru că am văzut că s-a spus că am parcat în staţia de autobuz, pun această poză pentru a se vedea exact unde am lăsat maşina. ( pe locul încercuit cu roz)”, a scris Elena Băsescu pe Facebook.

În urma acestui incident, Elena Băsescu a fost amendată, a primit trei puncte de penalizare de la Poliție și a fost nevoită să plătească și suma de 570 de lei către firma care se ocupă de ridicare autovehiculelor parcate ilegal.

Gestul auto greșit al Elenei Băsescu a fost semnalat de o persoană deranjată de parcarea acesteia.

„Cineva a chemat Poliţia Locală pentru că maşina era parcată în staţia de autobuz. Absolut neregulamentar. A fost amendată, ca orice cetăţean“, au declarat reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Elena Băsescu a revenit în politică

Elena Băsescu se află acum în cursa pentru un loc în Parlamentul României. Aceasta a revenit în politică și speră să aibă rezultate bune. Aceasta este chiar cap de listă pentru candidații la parlamentare din județul Constanța.

„De ce la Constanţa? Pentru că este a doua mea casă. M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa. Doresc să-mi aduc experienţa pe care am căpătat-o în Parlamentul European”. a declarat Elena Băsescu.

Elena Băsescu este mama a trei copii și a mai fost implicată în politica românească. Aceasta s-a despărțit și de al treilea partener, iar acum este mamă singură, dar ea nu cere ajutorul tatălui său, după cum declara însuși Traian Băsescu. Ea are propriile afaceri, iar acum a decis să intre iarăși în politică.

Masina Elena Basescu
Masina Elena Basescu
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: