Redactia.ro
Home » Monden » Cântăreața Sia a anunțat că a fost diagnosticată cu o maladie neurologică rară. Cum se simte artista

Cântăreața Sia a anunțat că a fost diagnosticată cu o maladie neurologică rară. Cum se simte artista

GALERIE FOTO (4) Cântăreața Sia a anunțat că a fost diagnosticată cu o maladie neurologică rară

Cântăreața Sia a anunțat că a fost diagnosticată cu o maladie neurologică rară. Una dintre cele mai apreciate artiste din întreaga lume a dezvăluit că suferă de o boală rară. Sia a precizat că a fost diagnosticată cu sindromul Ehlers Danlos și că are dureri severe.

Cântăreața Sia a anunțat că a fost diagnosticată cu o maladie neurologică rară. Cum se simte artista

Cântăreața Sia a anunțat că a fost diagnosticată cu o maladie neurologică rară. În vârstă de 45 de ani, Sia a dezvăluit că suferă de o boală rară, numită sindromul Ehlers Danlos. Artista a anunțat în mediul online că a fost diagnosticată cu această boală, îndemnându-i pe cei care trec prin aceeași situație să fie puternici. „Bună, sufăr de dureri cronice, o boală neurologică, Ehlers Danlos, şi vreau să vă spun celor care suferiţi de dureri, fizice sau emoţionale, că vă iubesc. Mergeţi înainte. Viaţa este a naibii de grea. Durerea te demoralizează şi nu eşti singur”.

Conform specialiștilor, sindromul Ehlers-Danlos afectează unul la 2.500-5.000 de persoane și este cauzat de un defect în structurp, producerea sau prelucrarea colagenului sau a proteinelor care interacționează cu colagenul. Apar modificări în țesutul conjunctivi și instabilitatea articulară sunt rezultatul cantității reduse ori calității defectuoase a colagenului. În ultimii ani, Sia a apărut în public cu o coafură care nu-i dezvăluie chipul. În 2016, aceasta a venit în România și a susținut un concert în Piața Constituției.

Celebra artistă a declarat că s-a luptat cu dependența de medicamente care se dădeau pe bază de rețetă de alcool. După ce a fost diagnosticată cu hipertiroidie, a reușit să scape de dependență. Sia, pe numele său real Kate Isobelle Furler este o cântăreață și compozitoare excentrică. A cunoscut succesul la nivel mondial prin mai multe albume apreciate inclusiv de criticii muzicali.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: