Redactia.ro
Home » Monden » Cântărețul Fabio Niță a fost testat pozitiv cu coronavirus. Cum se simte solistul

Cântărețul Fabio Niță a fost testat pozitiv cu coronavirus. Cum se simte solistul

Fabio Nita a avut coronavirus

Solistul Fabio Niță a fost diagnosticat cu noul coronavirus în urmă cu o lună, fiind internat la Spitalul Matei Bals din Capitală. Artistul a menționat că a trecut prin momente cumplite, având o formă grea a bolii.

Cântărețul Fabio Niță a fost testat pozitiv cu coronavirus. Cum se simte solistul

În urmă cu o lună, Fabio Niță a aflat că este infectat cu noul coronavirus. După ce s-a vindecat artistul a vorbit pentru prima oară despre momentele cumplite. Conform Impact.ro, pe tot timpul recuperării, tatăl său a avut grijă de el.

Potrivit artistului a avut temperatura peste 38 de grade când a ajuns la spital. „Am ajuns la spital cu temperatură de peste 38 de grade, mă durea și carnea de pe mine, ziceai că-s bătut cu lanțul. Inițial, nu am vrut să ajung la spital, m-am tratat acasă dar, cum simptomele se agravau, am cerut ajutor medical. Nu este de glumit cu acest virus, am avut o formă grea. Noroc că n-am avut nevoie de oxigen, dar, în jurul meu, toți aveau probleme respiratorii. La un moment dat, am fost mutat în alt salon, ca să stea în patul meu, conectat la masca de oxigen, un alt bolnav cu probleme mult mai mari decât ale mele”, a povestit artistul.

Fabian Nita a avut COVID19

Solistul Fabian Niță a declarat că a contractat virusul după ce s-a întâlnit cu un prieten, care ulterior a fost infectat cu coronavirus. Se pare că niciunul dintre ei nu a purtat mască de protecție în momentul în care s-au întâlnit.De asemenea, tatăl său a contactat și el virusul, dar a fost asimptomatic.

Deși s-a vindecat, artistul menționează că încă mai resimte simptomele bolii. ”Transpir foarte mult noaptea, nu pot dormi decât vreo două ore, și doar pe burtă, ca să pot respira mai ușor. Sper să-mi revin cât mai repede. D-abia azi am ieșit puțin din casă, ca să nu înnebunesc. Ca să mai uit de necaz gătesc, îmi umplu timpul cu treabă prin casă”. Întrebat de reporterii impact.ro cum se descurcă pe plan financiar, la vreme de pandemie, Fabio ne-a spus, cu tristețe în glas: ”Nu am bani, orice activitate artistică este suspendată. Tatăl meu este cel care mă ajută cu bani de mâncare și de medicamente”, a mai spus artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: