Redactia.ro
Home » Știri » Cântărețul What’s Up a fost reclamat de iubită. Cântărețul a fost reținut și dus la Poliție

Cântărețul What’s Up a fost reclamat de iubită. Cântărețul a fost reținut și dus la Poliție

Cântărețul What’s Up a fost reclamat de iubită. Cântărețul a fost reținut și dus la Poliție

Cântărețul Marius Marian Ivancea, cunoscut ca „What’s Up”, a fost dus la Secția 17 de Poliție din Capitală, luni seara, după ce a fost reclamat de o femeie, care a sunat la 112 și a spus că bărbatul o agresează, potrivit Mediafax.

Cântărețul What’s Up a fost reclamat de iubită. Cântărețul a fost reținut și dus la Poliție

O femeie a sunat la 112 și a spus că fostul ei iubit o agresează. POlițiștii au mers la fața locului inidicat, în sectorul 5 al Capitalei, unde cel reclamat a devenit agitat și nervos, motiv pentru care bărbatul a trebuit dus la secția 17 Poliție.

Conform unor surse judiciare, bărbatul agresiv este cântărețul Marius Marian Ivancea, cunoscut sub numele de Whats Up.

La secția de poliție, artistul ar fi devenit agitat și le-a adresat injurii polițiștilor și a fost agresiv. Autoritățile fac cercetări pentru a stabili toată situația.

Ce pedeapsă a primit What`s Up după ce și-a agresat iubita aseară

Iubita lui What`s Up nu ar fi depus plângere împotriva acestuia – în pofida scandalului care a degenerat, însă, potrivit ultimelor informații, impottriva cântărețului s-a dispus măsura controlului judiciar, fiind deschis un dosar penal pentru ultraj.

Măsura controlului judiciar poate fi luată de procuror, prin ordonanță, numai după audierea inculpatului în prezența avocatului ales ori numit din oficiu.– What`s Up a fost încătușat, dus la secția de poliție și audiat timp de două ore. Totul s-a petrecut în jurul orei 19:30, iar la secție au mers de urgență și părinții artistului.
Citeste si:Gică Popescu, într-o situație jenantă! “Oamenii mă întrebau unde e Hagi”

Loading...