Redactia.ro
Home » Știri » Mihai Tudose s-ar putea întoarce în PSD. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu

Mihai Tudose s-ar putea întoarce în PSD. Anunțul făcut de Marcel Ciolacu

Mihai Tudose

Marcel Ciolacu nu exclude reîntoarcerea în PSD a fostului prim-ministru Mihai Tudose. Liderul social-democrat a invocat importanța mandatului de europarlamentar deținut de Tudose.

„Este posibil să se întoarcă. Trebuie avută o discuție în interiorul organizației din Brăila ținând seama că e un europarlamentar din 36, nu un parlamentar din 465”, a declarat Marcel Ciolacu referindu-se la numărul de mandate pe care România le deține în Parlamentul European.

Totodată, Ciolacu a spus că așteaptă reîntoarcerea în partid a fostului premier Sorin Grindeanu și a fostului secretar general al partidului, Marian Neacșu.

„Domnii Grindeanu și Neacșu au fost excluși abuziv, dacă doresc să se reîntorcă sunt bineveniți”, a spus președintele interimar al PSD, la Antena 3.

Mihai Tudose a părăsit cu scandal Pro România

Mihai Tudose și-a dat demisia, pe 2 decembrie, din Pro România, în urma tensiunilor cu Victor Ponta, președintele partidului. Anunțul a fost făcut fostul premier pe pagina sa de Facebook.

„Doar atât. Deocamdată…..”, a scris Mihai Tudose, alături de o fotografie cu demisia. „Motivele acestui act și anume totalul dezacord cu deciziile conducerii centrale fiind de notorietate nu le mai detaliez”, a mai scris acesta în cererea de demisie înregistrată pe 2 decembrie. El nu a făcut nicio precizare cu privire la mandatul de europarlamentar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: