Redactia.ro
Home » Știri » Carambol fără precedent: peste 200 de mașini și camioane zdrobite și îngrămădite unele peste altele, pe un pod din China! Martor: „E prea înfricoșător!”

Carambol fără precedent: peste 200 de mașini și camioane zdrobite și îngrămădite unele peste altele, pe un pod din China! Martor: „E prea înfricoșător!”

GALERIE FOTO (5)

Peste 200 de autovehicule au fost implicate într-un carambol fără precedent pe un pod din China și cel puțin un om a murit. Iată imagini descrise de martori ca fiind „înfricoșătoare” și detalii despre ce s-a întâmplat acolo.

Carambol fără precedent: peste 200 de mașini și camioane zdrobite și îngrămădite unele peste altele, pe un pod din China

Cel puțin un om a murit în urma unui carambol cu peste 200 de vehicule produs, miercuri, pe un pod din oraşul chinez Zhengzhou. Conform echipajelor de intervenție, cauza accidentului în lanț ar fi ceața densă, a relatat Reuters.

Martor: „E prea înfricoșător!”

Unii martori au descris imaginile ca fiind „înfricoșător”. Pot fi văzute, în fotografii, autovehicule zdrobite și îngrămădite unele peste altele. Mulți dintre cei răniți au rămas blocați în habitaclul autoturismelor proprii.

„Este prea înfricoşător! E plin de oameni aici, nu cred că putem coborî de pe pod”, se aude o persoană aflată la locul accidentului, într-una dintre înregistrările postate online, potrivit Observator.

Departamentul de pompieri a trimis 11 autospeciale şi 66 de pompieri pentru a acorda asistenţă.

CCTV a relatat că mașinile care circulau în ambele direcții pe pod, o traversare importantă a Râului Galben, au fost implicate în numeroase ciocniri.

Vizibilitatea în multe zone era mai mică de 500 de metri miercuri dimineață și până la 200 de metri în unele momente, a precizat serviciul meteorologic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: