Redactia.ro
Home » Știri » Carambol pe Autostrada Soarelui. 55 de mașini au fost implicate

Carambol pe Autostrada Soarelui. 55 de mașini au fost implicate

GALERIE FOTO (6)Carambol pe Autostrada Soarelui

Carambol pe Autostrada Soarelui. Cel puțin 40 de mașini au fost implicate într-un carambol pe Autostrada Soarelui București- Constanța. Accidentul rutier s-a produs la kilometru 183, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral. 17 persoane au fost transportate la spital.

Carambol pe Autostrada Soarelui. Cel puțin 240de mașini au fost implicate

Update 55 de mașini au fost implicate în carambol. Centrul INFOTRAFIC a informat că pe autostrada A2 București-Constanța, au avut loc trei evenimente rutiere diferite:

– km. 181, la limita dintre loc. Peștera și Medgidia, pe sensul către Constanța, eveniment în care au fost implicate 2 autovehicule. Potrivit primelor informații, 4 persoane au suferit leziuni grave, primind îngrijiri medicale;

– km. 181+500 de metri, sensul către Constanța, s-a produs un accident în care au fost implicate 5 autovehicule. Din primele date, 2 persoane au fost rănite;

– km. 183, municipiul Medgidia, sensul către Constanța, a avut loc un carambol în care au fost implicate 30-35 de autovehicule. În momentul de față, la acest eveniment au fost rănite ușor 2 persoane (doi minori în vârstă de 6, respectiv 9 ani).

 

Update   Potrivit ISU Dobrogea, 52 de mașini au fost implicate în patru zone de carambol. 146 de persoane au fost implicate. 17 persoane au fost transportate la spital, între care 5 copii.

Raed Arafat a declarat că la fața locului va ajunge și un elicopter SMURD care va putea ateriza, având în vedere că ceața s-a ridicat. Echipajele care intervin sunt dislocate din Constanța, București, Ilfov, Călărași și Ialomita.

Carambol pe Autostrada Soarelui. În dimineața zilei de vineri s-a produs un accident grav pe Autostrada Soarelui. Cel puțin 40 de mașini au fost implicate într-un carambol pe A2 București-Constanța, în zona municipiului Medgidia, pe sensul către litoral. Conform autorităților, patru persoane au suferit răni grave, iar alte 17 sunt evaluate medical. A fost activat planul roșu de intervenții. Cauza ar fi fost ceața și vizibilitatea scăzută.

Din primele informații, pe Autostrada Soarelui ar fi avut loc două accidente. Primul s-a produs la km 181, pe sensul de București-Constanța, fiind implicate trei mașini și 5 persoane au fost rănite.  La o distanță de doi kilometri departare s-a produs carambolul în care au fost implicate peste 40 de mașini.  Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis că traficul rutier este oprit pe sensul către Constanța, formându-se coloane de autoturisme pe o distanță de 3 km. La fața locului au intervenit 3 autospeciale de stingere, 1 descarcerare, 3 ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport victime multime, 2 ambulanțe SAJ, o autospecială descarcerare grea, o autoscară, un punct comandă mobil, 12 ambulanțe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple.

Etichete: