Redactia.ro
Home » Monden » Cardi B a împlinit 30 de ani. Ce tematică a avut petrecerea aniversară 

Cardi B a împlinit 30 de ani. Ce tematică a avut petrecerea aniversară 

GALERIE FOTO (3)

Cardi B a fost sărbătorită de soțul Offset și de o mulțime de invitați celebri la o petrecere extravagantă cu ocazia împlinirii a 30 de ani. Iată ce tematică a ales diva! 

Cardi B a împlinit 30 de ani

Pe 11 octombrie, rapperița și-a sărbătorit cea de-a 30-a aniversare cu o petrecere cu tematică de cabaret organizată la clubul de noapte Poppy din Los Angeles. În stil Cardi, câștigătoarea premiului Grammy a fost îmbrăcată conform temei, purtând un corset de culoare purpurie cu o coafură mare cu pene și trenă, care, bineînțeles, s-a asortat cu ținuta roșie și albă a soțului Offset.

Petrecerea a fost plină de extravaganță, având o listă de invitați plină de vedete care i-a inclus pe Jamie Foxx, Tiffany Haddish și Tyga, precum și spectacole ale unor animatoare burlesce și dansatoare de foc care au condus la marea intrare a lui Cardi, a declarat pentru E! News o persoană din interiorul petrecerii.

Cardi B s-a îmbrăcat într-o ținută stil cabaret, care i-a lăsat la vedere formele voluptuoase.

„Ea și Offset au sosit împreună și păreau foarte fericiți. Cu siguranță era acolo pentru a petrece și se distra de minune”, a spus participantul. 

O altă prezență deosebită la acest eveniment a fost Karrueche Tran, mulatra care s-a iubit în trecut cu Chris Brown, nimeni altul decât fostul iubit violent al Rihannei. Numai că tânără a avut o altă experiență cu Chris Brown. În timp ce în relația cu Rihanna, Chris Brown a fost violent, pe Karrueche a înșelat-o. Și nu oricum!

În 2011, Karrueche și Chris Brown și-au făcut relația publică, deși cei doi s-au mai văzut sporadic în anii de dinaintea acestui moment. Fericirea n-a durat mult în cuplul lor, pentru că rapperul s-a întors în brațele Rihannei, lăsând-o pe Karrueche de neconsolat. Și cum vorbim de vedete cu vieți extravagante, n-a durat mult până Riri i-a dat din nou papucii lui Chris Brown, iar acesta s-a întors din nou la Karrueche. Și-au scris povestea de iubire până în 2015, când Chris Brown a comis-o iremediabil: a lăsat însărcinată altă femeie. Așa se face că tânăra Karrueche s-a văzut nevoită să-i spună „Adio” definitiv lui Chris Brown. În anii ce-au urmat, artista a mai bifat câteva relații cu vedete internaționale, iar în acest moment s-ar iubi cu alt un rapper. Acesta n-a însoțit-o, însă, pe vedetă la ziua de naștere a lui Cardi B. Karrueche a făcut senzație de una singură, purtând o ținută desprinsă parcă din budoir, respectând astfel tema aniversării.

 

Karrueche Tran

Cum a sărbătorit Cardi la petrecerea de ziua ei

Și, la un moment dat, Cardi a sărit pe scenă și a întrebat mulțimea: „‘Y’all got shots?/Vreau să vă văd cu băuturi!”. 

Pentru a sărbători, Cardi s-a răsfățat cu Whipshots, brandul ei de frișcă infuzată cu vodcă  și a fost văzută turnând Hennessy în gura invitaților pe tot parcursul nopții, a mai notat martorul. De asemenea, petrecăreții au băut Vitamin Water în timp ce Offset și Chance the Rapper au urcat pe scenă pentru un spectacol surpriză.

Cât despre cadouri? Offset a declarat pentru E! News înainte de petrecere că a devenit mai greu ca niciodată să găsească cadoul perfect pentru soția sa de ziua lui.

„Acestea sunt vremurile grele. În primul rând, ea are de toate. În al doilea rând, ea nu vrea nimic. În al treilea rând, îi voi lua ceva pentru că merită. Devine din ce în ce mai greu”, a împărtășit el luna trecută.

Cardi B, acte de caritate

Cardi B s-a întors acasă și și-a făcut cartierul mândru de ea, deoarece a donat o sumă importantă de bani fostei sale școli.

Potrivit Fortune, Belcalis Marlenis Almánzar, pe care lumea o cunoaște cu drag sub numele de Cardi B, s-a întors în cartierul ei Morris Heights din Bronx, în New York, și a surprins vechea ei școală donând 100.000 de dolari.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: