Redactia.ro
Home » Monden » Cardi B nu mai divorțează! Care este motivul care a făcut-o pe artistă să se răzgândească

Cardi B nu mai divorțează! Care este motivul care a făcut-o pe artistă să se răzgândească

Cardi B nu mai divorțează

După ce a anunțat în luna septembrie că va divorța, Cardi B s-a răzgândit și a anulat separarea de Offset. Artista a ales să mai dea o șansă caniciei cu soțul ei în ultimul moment. 

Cardi B și-a anulat divorțul în ultima clipă

Prima audiere în cazul de divorț al cuplului trebuia să aibă loc pe 4 noiembrie, însă controversata artistă Cardi B s-ar fi răzgândit în privința procesului.

Potrivit spynews.ro, noile documente depuse la tribunalul din Fulton County, Georgia, au arătat dovada anulării divorțului. Artista s-a răzgândit în privința separării de de soțul ei, iar  în noile documente este precizat că anularea este ”without prejudice”, adică un termen legal prin care o persoană își rezervă dreptul de a reintroduce acțiunea de divorț dacă va fi cazul.

Cardi B a fost înșelată de soțul ei

Anunțul că artista divorțează de soțul ei a șocant întreg internetul. Fanii lui Cardi B au fost impresionați de decizia cântăreței după ce au apărut informații în presă cum că Offset și-ar fi înșelat în nenumărate rânduri soția.

„Inima mea în sfărșit mi-a spus să nu îmi mai irosesc timpul”, a scris Cardi B pe Instagram.

Cardi B era pregătită să lupt cu soțul ei, pe care l-a acuzat de infidelitate. Aceasta solicita custodia fizică și legală a fiicei lor, dar și o pensie alimentară pe măsură. De asemena, cântăreața a cerut ca toate cheltuielile de divorț să fie suportate de Offset, după ce a susținut că nu există nicio posibilitate de împăcare între ei, iar separarea dintre cei doi s-a întâmplat cu ceva timp în urmă.

Aceasta a mărturisit că a fost înșelată într-un interviu și a declarat că a încercat să repare relația cu rapper-ul, însă nimic nu s-a schimbat.

„Atunci când eu și soțul meu am avut probleme – știți, m-a înșelat și multe altele – și am decis să stau cu el și să lucrăm la relația noastră, multă lume a fost supărată pe mine; multe femei au simțit că le-am dezamăgit”, a declarat Cardi B într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: