Redactia.ro
Home » Știri » Care a fost cel mai frumos cadou primit de Simona Halep la nuntă: ”Bărbaţii se lasă greu, observ”

Care a fost cel mai frumos cadou primit de Simona Halep la nuntă: ”Bărbaţii se lasă greu, observ”

Care a fost cel mai frumos cadou primit de Simona Halep la nuntă: ”Bărbaţii se lasă greu, observ”

Simona Halep este într-o stare de euforie de când s-a căsătorit cu Toni Iuruc. Cei doi și-au oficializat relația după 2 ani de când s-au cunoscut. 

Care a fost cel mai frumos cadou primit de Simona Halep la nuntă: ”Bărbaţii se lasă greu, observ”

Simona Halep și Toni Iuruc au avut parte de cea mai frumosă cununie. Evenimentul a fost unul dintre cele mai mari de anul acesta, unul pe care invitații de seamă și-l vor aminti mult timp de acum încolo. Înainte de cununie, Simona i-a rugat pe toți să nu aducă daruri sau bani așa cum se obișnuiește, însă cu toate acestea, a fost un cadou care a făcut-o foarte fericită pe celebra jucătoare de tenis. Deși au trecut câteva zile de la nuntă, Simona Halep este foarte fericită și îndrăgostită până peste cap de alesul ei, Toni Iuruc.

”Sunt într-un moment de euforie prelungit, pentru că sunt bucuroasă şi fericită de ceea ce se întâmplă în viaţa mea. M-am bucurat tare mult, am dansat foarte mult, mă dor tălpile încă”, a zis Simona Halep în timp ce participa la lansarea platformei TennisWin.

Mai mult, Simona Halep a fost foarte încântată de unul dintre cadourile primite. Aceasta a fost impresionată de o rachetă de tenis pe care și-o dorea foarte tare, oferită chiar de Virginia Ruzici.

”Au fost rachetele de tenis de la doamna Ruzici. Au fost cadouri cerute. Am rugat-o să îmi dea o rachetă cu care a evoluat la Roland Garros. Soţul meu face o cameră, un fel de muzeu, cu toate trofeele mele, a fost dorinţa lui, nu a mea. Dorinţa mea a fost să facem această cameră la Constanţa, dar s-a schimbat planul şi este la Bucureşti. Toni a vrut o rachetă de-a domnului Ţiriac, una a domnului Năstase şi una de la doamna Ruzici. Până acum am primit doar de la doamna Ruzici, bărbaţii se lasă greu, observ”, a zis Simona Halep.

Simona Halep și Toni Iuruc vor petrece câteva zile de miere după nuntă

Simona Halep și Toni Iuruc o să aibă parte de o lună de miere extrem de scurtă. Sportiva a explicat că o să plece doar câteva zile pentru a se relaxa și a uita de stresul ce a urmărit-o în ultima perioadă, mai ales pentru că este nevoită să se pregătească de 3 turnee importante.

„O să plec câteva zile, nu pot să îi spun lună de miere, va fi o săptămână de miere probabil. Vreau să mă detaşez puţin pentru că a fost o emoţie destul de mare şi un stres. Îmi doresc să mă şi odihnesc pentru că urmează trei turnee importante. La tenis nu se va schimba nimic, voi fi în continuare Simona Halep ca şi până acum, însă în viaţa de zi cu zi şi în general voi fi Simona Halep Iuruc”, a adăugat aceasta.

De asemenea, la doar 3 zile de la nuntă, Simona Halep a declarat că vrea să mai joace încă 2-3 ani, deoarece consideră că poate evolua încă la nivel înalt. Sportiva noastră a menționat că şi-ar dori să ajungă din nou în top 10 WTA.

”Mai vreau să joc doi-trei ani… trei ani cu puţin noroc. Să vedem cum o să fiu cu accidentările, îmi doresc tare mult să mai ajung în top 10, nu ştiu dacă se va mai întâmpla. Fac ce pot, de acum încolo ceea ce va veni este un bonus. Îmi place mult tenisul şi cred că pot să mai joc la nivel înalt. Anul viitor va fi un program încărcat, dar voi fi sută la sută pentru tenis. Anul acesta a fost greu din cauza accidentărilor, dar sper că anul viitor o să fiu sănătoasă şi o să joc tot ce îmi propun”, a declarat Simona Halep.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: