Redactia.ro
Home » Monden » Care a fost cel mai greu moment din viața lui Smiley. Abia acum a spus-o: ”Nu aveam bani să trecem strada”

Care a fost cel mai greu moment din viața lui Smiley. Abia acum a spus-o: ”Nu aveam bani să trecem strada”

GALERIE FOTO (2)

Smiley este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Acesta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Gina Pistol, iar împreună au o fetiță minunată. Deși acum duce o viață de poveste și nu-i lipsește nimic, nu se poate spune același lucru și despre trecutul lui Smiley. Care a fost cel mai greu moment din viața lui.

Care a fost cel mai greu moment din viața lui Smiley

Smiley duce o viață lipsită de orice grijă, fiind fericit alături de Gina Pistol și de fetița lor. Totuși, nu întotdeauna acesta a avut o viață fericită, pentru că în trecut s-a confruntat cu multe probleme. Artistul a mărturisit că nu avea bani să treacă strada, pe vremea când a lansat albumul ”Oficial îmi merge bine”.

Noi, înainte să facem albumul «Oficial îmi merge bine», nu aveam bani să trecem strada. Piesa «Am bani de dat, am datorii la stat», eu am făcut-o atunci când făceam «Oficial îmi merge bine», care a fost primul meu album solo, și noi aia trăiam. Pe bune, aia cu «crenvurști cu muștar» pe care o zice Alex Velea în «Dincolo de cuvinte» e adevărată, dar asta era într-o zi bună. Noi aveam clipuri la televizor, piese la radio, dar noi nu aveam bani să trecem strada”, a mărturisit Smiley, în cadrul podcastului.

Cum s-a îndrăgostit Gina Pistol de Smiley

Gina Pistol și Smiley au fost invitați la podcast, la #searadupa, Gina Pistol a povestit care a fost momentul când a încetat să-l mai privească pe Smiley doar ca pe un artist. Inițial, Smiley și Gina Pistol au vrurt să țină relația lor amoroasă secretă și nu au dorit să dezavăluie că se iubesc nebunește. Ulterior s-a aflat că formează un cuplu, dar au încercat să facă tot posibilul pentru a ține relația lor departe de ochii curioșilor.

„Eu ascultam muzica lui și îmi plăcea, dar nu l-am privit niciodată ca pe un bărbat ca să zic: <<Mamă, ce partidă bună>>. El era într-o relație, iar pentru mine bărbații care sunt într-o relație nu există, îl vedeam doar ca pe un artist. Și eram și eu singură și el singur (n.r. atunci când l-a văzut la eveniment) și mă uitam la el și a fost un moment în care m-am gândit: <<Mamă, ce mișto e tipul ăsta>>. Ai simțit?”, a povestit Gina.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: