Redactia.ro
Home » Monden » Care a fost motivul pentru care Harry și Meghan au refuzat titlul regal pentru fiul lor, Archie

Care a fost motivul pentru care Harry și Meghan au refuzat titlul regal pentru fiul lor, Archie

Care a fost motivul pentru care Harry și Meghan au refuzat titlul regal pentru fiul lor, Archie

Care a fost motivul pentru care Harry și Meghan au refuzat titlul regal pentru fiul lor, Archie. Recent, Harry și Meghan au devenit părinți pentru a doua oară. Ducesa de Sussex a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cei doi mai au un băiețel, în vârstă de doi ani, Archie. Conform tradiției regale, micuțul a primit titlul regal Contele de Dumbarton, dar Harry și Meghan au refuzat acest lucru. Care a fost motivul?

Care a fost motivul pentru care Harry și Meghan au refuzat titlul regal pentru fiul lor, Archie

Prințul Harry și Meghan Markle și-au format o familie, departe de tradițiile regale. Fiul cel mic al Prințesei Diana a decis să renunțe la resposanbilitățile regale pentru a se muta împreună cu Meghan și fiul lor, Archie, în California. Acum, cei doi au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase. În ultima perioadă au ieșit la suprafață numeroase informații din interiorul Familiei Regale, iar acest lucru a declanșat controverse în rândul publicului.

Potrivit The Telegraph, ducele și ducesa de Sussex au refuzat titlul regal pentru fiul lor, de teamă ca nu cumva, Archie să fie batjocorit din cauza combinației nefericite de cuvinte. Harry și Meghan au primit la nunta lor, titlurile regale de Ducele și Ducesa de Sussex, Contele și Contesa de Dumborton și Baronul și Baroana de KilKeel. Cu toate astea, cei doi nu folosesc ultimele două titluri, preferând prima variantă. Potrivit aceleiași surse, Meghan și Harry nu sunt deloc încântați de faptul că fiul lor va primi titlul regal de Contele de Dumbarton, care este un titlul nobil scoțian. Motivul ar fi faptul că acesta începe cu ”dumb” și s-ar gândi că cel mic ar fi luat în derâdere. ”Nu doar Meghan a subliniat potențialul dezavantaj, dar și Harry a fost deranjat de acest titlu”, au precizat surse apropiate pentru publicația citată mai sus.

Ce i-a determinat pe Meghan și Harry să se separare de Familia Regală

Într-un interviu oferit lui Oprah Winfrey, Harry, 37 de ani și Meghan, 39 de ani, au vorbit despre motivul care i-a determinat să se îndepărteze de casa Regală. De asemenea, aceștia au vorbit și despre fiul lor, Archie și despre faptul că acesta nu a primit titlul regal. Meghan și Harry au devenit părinți pentru prima oară în 2019.

Conform fostei actrițe, culoarea pielii ar fi fost unul dintre motivele din cauza căruia băiatul nu a primit titlul regal.„În lunile acelea de sarcină, cam în perioada asta acum doi ani, exista o conversație de genul: «El nu va avea securitate, nu va primi un titlu regal»,a spus Meghan. Mai mult, se pare că ea și Harry nu au avut niciun cuvânt de spus în privinta titlului primit de Archie. „Nu am putut să aflu de ce, dar, dacă asta presupui, pare o presupunere destul de sigură, ceea ce a fost greu de înțeles, corect?Nu este o decizie pe care am fi putut-o lua noi”, a mai spus fosta actriță. La începutul lunii iulie, prințul Harry se va reîntoarce în Marea Britanie pentru a fi alături de fratele său, William, la dezvelirea statuii comandate în onoarea mamei lor, Prințesa Diana. Pe 1 iulie 2021, regretata prințesă împlinește 60 de ani de la naștere.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: