Redactia.ro
Home » Monden » De ce nu vor mai face al treilea copil Ducele și Ducesa de Sussex? Explicația dată chiar de către Prințul Harry

De ce nu vor mai face al treilea copil Ducele și Ducesa de Sussex? Explicația dată chiar de către Prințul Harry

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinți pentru a doua oară. Cei doi mai au un fiu pe nuem Archie. În timp ce fratele lui Harry, prințul William și soția sa Kate, au trei copii, prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, se crede că ducele și ducesa de Sussex vor să se oprească la doi.

Prințul Harry își dorește doar doi copii

În iulie 2019, prințul Harry l-a intervievat pe Dr. Jane Goodall pentru revista Vogue și a vorbit despre dorința sa de a ajuta mediul înconjurător prin limitarea numărului de copii pe care îi are.

Cred că din cauza oamenilor pe care i-am cunoscut și a locurilor în care am avut norocul să merg, am avut întotdeauna o legătură și o dragoste pentru natură. Îl văd diferit acum, fără îndoială. Dar am vrut întotdeauna să încerc să mă asigur că, chiar înainte de a avea un copil și de a spera să am copii …(…)Doi, maxim! Dar m-am gândit întotdeauna: acest loc este împrumutat. Și, cu siguranță, fiind la fel de inteligenți ca toți, sau la fel de evoluați pe cât ar trebui să fim cu toții, ar trebui să putem lăsa ceva mai bun în urmă pentru generația următoare.„,a declarat Prințul Harry.

Cum o cheamă pe fetița nou-născută a Ducilor de Sussex

Prințul Harry și Meghan Markle au ales un nume inedit pentru prima lor fetiță, anume Lilibet DianaPrințul Harry și Meghan au spus că i-au pus celui de-al doilea copil numele de Lilibet după porecla familiei regale pentru Regină, străbunica bebelușului. Al doilea nume, Diana, a fost ales pentru a-și onora „iubita bunică răposată”, prințesa de Wales.

Pe 4 iunie, am fost binecuvântați de sosirea fiicei noastre, Lili. Ea este mai mult decât ne-am fi putut imagina vreodată. Suntem recunoscători pentru iubirea și rugăciunile pentru noi de pe tot globul. Vă mulțumim pentru bunătatea și sprijinul vostru în această perioadă foarte specială pentru familia noastră.„, a fost mesajul transmis de către Prințul Harry și Meghan Markle.

Felicitări lui Harry, Meghan și Archie pentru sosirea bebelușului Lilibet Diana. Le doresc tuturor bine în acest moment special.„, a fost mesajul transmis de către tatăl lui Harry, Prințul de Wales.

Suntem cu toții încântați de vestea fericită a sosirii bebelușului Lili.„, au transmis Kate Middleton și Prințul William.

Lilibet Diana este a 11-a strănepoată a Reginei Elisabeta a II-a și este a opta în linia de succesiune la tronul Marii Britanii și Irlandei de Nord și al celorlalte țări al cărei șef de stat este Elisabeta a II-a.
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: