Redactia.ro
Home » Monden » Care a fost motivul pentru care Ogică și-a părăsit iubita chiar înainte de nuntă

Care a fost motivul pentru care Ogică și-a părăsit iubita chiar înainte de nuntă

Stelian Ogică a trăit timp de trei ani o frumoasă poveste de iubire alături de o tânără domnișoară.Din nefericire, relația celor doi a luat sfârșit chiar înainte de nuntă. Motivul a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. La așa ceva nu te-ai fi așteptat!

Motivul pentru care Ogică și-a părăsit iubita chiar înainte de nuntă

Stelian Ogică și iubita sa și-au spus adio după trei ani de relație. Motivul despărțirii celor doi este unul de-a dreptul șocant. Apropiații acestuia au dezvăluit faptul că motivul despărțirii ar fi fost schimbarea radicală de look a lui Stelian Ogică. Chiar înainte de nuntă acesta s-a tuns zero, iar acest lucru ar fi scos-o din minți pe iubita sa. Ea a spus că se simte jignită de gestul lui și că nu își dorește să apară în pozele de la nuntă cu mirele chel ca-n palmă, asemănându-l pe acesta cu un pușcăriaș.

Stelian Ogică a avut o viață complicată

Viața lui Stelian Ogică nua  fost una tocmai roz. Acesta în trecut a fost acuzat de fals și uz de fals, lucru care l-a trimis în spatele gratiilor. Acesta a devenit celebru după ce a susținut că ar fi câștigat un bilet la loterie care i-ar fi fost furat.

În momentul când m-au arestat pe mine ei s-au dus acasă la percheziție și mi-au luat un bax de acte de la țară. În alea era și o copie a biletului. Eu am făcut atunci mai multe copii pentru că aveam o declarație de la un direct de la loterie în care spune că i-am sunat, l-am verificat, mi-au spus să merg a două zi. Eu aveam o borsetă la mine. Aveam și pix. Cu pixul meu s-a jucat. S-a făcut expertiza pastei, este asemănătoare, asta e zero. Așa s-a făcut la vremea respectivă… Cel mai greu lucru, când m-au arestat m-au legat de mâini și de picioare și m-au dus spre spital să îmi facă o expertiză, voiau să își bată joc de mine. Am refuzat eu mâncarea acolo, au venit niște polițiști… Nu știu dacă am reclamat că e tortură. Sunt înregistrat la medicul de acolo cu trauma respectivă. Este foarte greu să treci printr-o trauma de genul asta.„, declara în trecut Stelian Ogică.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: