Redactia.ro
Home » Monden » Care a fost primul job al Andreei Mantea: ”Câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă”

Care a fost primul job al Andreei Mantea: ”Câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă”

andreea mantea

Andreea Mantea este una dintre cele mai iubite prezentatoare din țară. Însă, până să ajungă în acest punct, Andreea Mantea a avut mai multe job-uri. Iată care a fost primul loc de muncă al vedetei de la Kanal D!

Care a fost primul job al Andreei Mantea: ”Câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă”

Andreea Mantea a lucrat încă din perioada liceului dorindu-și să aibă proprii bănuți. La vârsta de 16 ani, prezentatoarea a lucrat ca picoliță, într-un restaurant. Apoi, în calea ei s-a ivit cariera de model, unde a aflat că poate câștiga bani mai mulți.

”După ce am prins câteva joburi și mi-am dat seama că în felul acesta câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă de servit la masă, mi-am zis că asta vreau să fac. Tocmai începea anul școlar, așa că am renunțat la postul de la restaurant și-am rămas numai cu slujba de model”, spunea Andreea Mantea în urmă cu ceva timp.

Andreea Mantea a vrut să devină actriță

Anii au trecut, iar Andreea Mantea a vrut să se ducă la UNATC după terminarea liceului. Însă, tatăl ei nu a fost de acord, îndemnând-o să urmeze o facultate cu profil economic. Cu greu a acceptat Andreea Mantea să-i facă pe plac tatălui ei.  Însă, iată că viața a adus-o tot în lumina reflectoarelor.

„După ce am intrat pe făgaşul castingurilor, am descoperit o lume nouă, fascinantă: cunoşteam oameni interesanţi, de la care, când am început să apar în reclame şi videoclipuri, am prins ce şi cum înseamnă să fii regizor. Când a fost vorba să dau la facultate, am vrut să-mi depun dosarul la UNATC, la actorie. Numai că tata nici n-a vrut s-audă de aşa ceva. Mi-a zis că nu vrea să „crească” o muritoare de foame. Ne-am certat îndelung pe tema asta şi, într-un final, ca să-i fac pe plac, am dat la Relaţii Financiar Bancare Interne şi Internaţionale.

La vremea aceea, abia dacă aveam 19 ani. Încă nu deschisesem ochii, nu ştiam cât de obtuză şi de rea poate să fie lumea, nu ştiam că percepţia cu care te alegi ulterior este: „Ai pozat în Playboy, eşti o târfă”. Eu am fost aleasă dintre 500 de fete şi m-am simţit foarte flatată. Îmi pare rău că de atunci, dintr-o prostie a tinereţii, m-am căptuşit cu un război surd, pe care-l duc zi de zi. Pentru că zi de zi trebuie să mă lupt să demonstrez că nu sunt o femeie uşoară, ci o femeie tânără, dornică să înveţe, dornică să-şi croiască un drum solid în viaţă, prin forţe proprii”, a mai spus Andreea Mantea în cadrul unui interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: