Redactia.ro
Home » Monden » Care a fost primul nume de scenă a lui Jador! ”Am spus preţul şi nici n-a crâcnit…”

Care a fost primul nume de scenă a lui Jador! ”Am spus preţul şi nici n-a crâcnit…”

Care a fost primul nume de scenă a lui Jador! ”Am spus preţul şi nici n-a crâcnit...”

Jador este un artist consacrat în prezent, însă la debutul său, acesta purta alt nume de scenă! Cel care l-a descoperit a făcut primele declarații despre începuturile Faimosului de la Survivor România. 

Care a fost primul nume de scenă a lui Jador! ”Am spus preţul şi nici n-a crâcnit…”

Jador este unul dintre cei mai recenți artiști apăruți pe piața din România. Vocea lui nu putea trece neobservată, astfel că, producătorul Ovidiu DeSanto a fost cel care l-a propulsat în atenția publicului. După aparițiile sale la emisiunile TV, Jador și-a creat singur o comunitate specială care să-ș susțină la fiecare pas.

Cu toate că acum este unul dintre cei mai îndrăgiți și ascultați cântăreți de manele, Jador a purtat un alt nume de scenă la începuturile sale. Producătorul lui Jador spune că acesta era doar un puști atunci când l-a întâlnit prima dată. I-a plăcut la el că era educat și că nu a încercat să negocieze atunci când DeSanto i-a spus spus suma pentru a lansa o melodie.

”Nimeni nu-l ştie mai bine ca mine, pe Jador. Desigur, cu excepţia părinţilor săi! Era un puşti când am avut prima noastră întâlnire. Un puşti, dar foarte bine educat şi care-şi cunoştea lungul nasului. Îmi amintesc de parcă s-ar fi întâmplat ieri. Unchiul său, Iulian, a venit şi a insistat să vorbesc puţin cu el. Ba că eu am ochi, ba că am nas şi că miros de la o poştă un viitor talent. Ce mai! M-a convins! Eram la o petrecere când l-am văzut prima dată. Mister Jo, că aşa îşi spunea pe-atunci, m-a luat cu domnul Ovidiu. Pe scurt avea nevoie de o melodie bună, care să-l lanseze. I-am spus preţul şi nici n-a crâcnit. Nu a fost mult, dar nici puţin. Însă mie mi-a plăcut că nu a încercat să negocieze, chipurile”, a spus Ovidiu DeSanto pentru playtech.ro.

Ovidiu DeSanto l-a convins pe Faimosul de la Survivor România să-și schimbe numele din Mister Jo în Jador. Acesta a mai povestit că Jador era foarte muncitor și că pune suflet în tot ce face.

”Venea şi repeta până îi ieşea lui bine. Puţini fac asta. E un băiat muncitor, de aceea cred că are în continuare prima şansă în tot ceea ce face. Pune mult suflet, iar asta se vede. Şi mai e ceva, ştie că deja lumea îl ştie şi-l place. Iar asta îi face bine şi lui, şi lumii, şi emisiunii!”, a mai Ovidiu DeSanto pentru sursa citată anterior.

Jador vrea să renunțe la manele

Recent, Jador a purtat un dialog virtual cu fanii săi de pe instagram unde le-a cerut părerea despre o reprofilare în ceea ce privește genul muzical pe care își dorește să-l abordeze. Jador le-a mărturisit fanilor că își dorește să cânte muzică populară deoarece el a crescut ascultând acest gen de muzică. Fanii s-au arătat încântați de decizia lui Jador și i-au transmis mesaje că îl susțin pe artist în următoarea sa mișcare în domeniul muzical.

”Sunt foarte curios, voi, oamenii care mă ascultați pe mine, ce părere ați avea dacă eu aș face…eu am crescut cu horă..de când eram mic, părinții mei, familia mea asculta, și eu am ascultat…și m-am gândit să fac o horă în genul celor cu care eu am crescut.Ați asculta o astfel de muzică din partea mea? Pentru că ăsta e genul de muzică cu care eu am crescut și care îmi place mie foarte mult…nu știu dacă voi ați accepta asta din partea mea, ce părere aveți despre asta? Dacă v-am zis că fac horă, păi fac.Cu asta am crescut, nu am cum să nu cânt asta!”, a scris Jador pe rețelele sociale.

Jador a avut mai multe colaborări în ultimul an care i-au adus un succes incomensurabil. Acesta a scos hitul verii 2020 împreună cu Lino Golden. Melodia „Dau moda” a răsunat în vara trecută în toate localurile și a strâns milioane de vizualizări pe rețelele de streaming, ocupând primul loc din tredingul muzical românesc săptămâni la rând. „Dau moda” nua fost singura piesă pe care a scos-o împreună cu Lino Golden. Recent, cei doi, împreună cu Cătălin Moroșanu au mai scos o melodie care se anunță de asemenea hit al verii. Nici colaborarea cu Costi Ioniță nu a fost de trecut cu vederea. Jador împreună cu Costi Ioniță au scos mai multe melodii care au avut succes garantat atât în țară cât și peste hotare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: