Redactia.ro
Home » Monden » Jador vrea să renunțe la manele. Ce gen muzical vrea să adopte artistul. Fanii vor rămâne uimiți

Jador vrea să renunțe la manele. Ce gen muzical vrea să adopte artistul. Fanii vor rămâne uimiți

Jador este unul dintre artiștii din România care ține ocupate mereu primele poziții ale topurilor muzicale de pe rețelele de streaming. El a devenit consacrat prin prisma melodiilor cu iz oriental, dar și prin prisma manelelor. Acesta a avut nenumărate colaborâri și cu artiști care nu abordau același gen muzical ca și el.

Jador se reprofilează. Ce gen va aborda artistul

Recent, Jador a purtat un dialog virtual cu fanii săi de pe instagram unde le-a cerut părerea despre o reprofilare în ceea ce privește genul muzical pe care își dorește să-l abordeze. Jador le-a mărturisit fanilor că își dorește să cânte muzică populară deoarece el a crescut ascultând acest gen de muzică. Fanii s-au arătat încântați de decizia lui Jador și i-au transmis mesaje că îl susțin pe artist în următoarea sa mișcare în domeniul muzical.

Sunt foarte curios, voi, oamenii care mă ascultați pe mine, ce părere ați avea dacă eu aș face…eu am crescut cu horă..de când eram mic, părinții mei, familia mea asculta, și eu am ascultat…și m-am gândit să fac o horă în genul celor cu care eu am crescut.Ați asculta o astfel de muzică din partea mea? Pentru că ăsta e genul de muzică cu care eu am crescut și care îmi place mie foarte mult…nu știu dacă voi ați accepta asta din partea mea, ce părere aveți despre asta? Dacă v-am zis că fac horă, păi fac.Cu asta am crescut, nu am cum să nu cânt asta!„, a scris Jador pe rețelele sociale.

Record după record pentru Jador

Jador a avut mai multe colaborări în ultimul an care i-au adus un succes incomensurabil. Acesta a scos hitul verii 2020 împreună cu Lino Golden. Melodia „Dau moda” a răsunat în vara trecută în toate localurile și a strâns milioane de vizualizări pe rețelele de streaming, ocupând primul loc din tredingul muzical românesc săptămâni la rând. „Dau moda” nua fost singura piesă pe care a scos-o împreună cu Lino Golden. Recent, cei doi, împreună cu Cătălin Moroșanu au mai scos o melodie care se anunță de asemenea hit al verii. Nici colaborarea cu Costi Ioniță nu a fost de trecut cu vederea. Jador împreună cu Costi Ioniță au scos mai multe melodii care au avut succes garantat atât în țară cât și peste hotare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: