Redactia.ro
Home » Monden » Jador trece printr-o perioadă grea. Artistul se simte mai singur ca niciodată

Jador trece printr-o perioadă grea. Artistul se simte mai singur ca niciodată

GALERIE FOTO (2) Jador trece printr-o perioadă grea.

Jador trece printr-o perioadă grea. Pe plan profesional o duce extrem de bine, dar pe plan personal, Jador este cu moralul la pământ. Artistul trece printr-o perioadă, menționând că se simte mai singur ca niciodată.

Jador trece printr-o perioadă grea. Artistul se simte mai singur ca niciodată

Jador trece printr-o perioadă grea. Este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România, iar melodiile lui ajung pe primul loc în trending pe Youtube. Cu toate că ar trebui să se bucure de aceste momente, Jador trece printr-o situație complicată. Sincer și direct, așa cum și-a obișnuit fanii, artistul a declarat că a început să simtă prețul pe care l-a plătit pentru succes. Cântărețul le-a spus internauților că și-a dorit încă din copilărie să devină celebru și că a reușit acest lucru făcând multe sacrificii.

Acum, chiar dacă este apreciat de milioane de oameni, Jador nu este împlinit. Acesta se simte singur. „Încă de când eram mic îmi doream sa fiu cântăreț, mi-a plăcut muzica enorm, am făcut sacrificii, n-am mâncat, multe lucruri lăsate la o parte, familie, tot, tot, tot, nu-mi pare rău. Mă uitam la oameni cunoscuți și îmi doreau să fiu ca ei, vedeam oamenii în jurul lor, oamenii care îi iubeau, iar acum că am ajuns că ei mi-am dat seama de fapt că deși sunt atât de mulți oameni în jurul meu, de fapt… sunt singur”, a spus Jador pe Instagram.

Jador suferă din dragoste

Chiar dacă toată lumea credea că artistul se va împăcat cu Georgiana, se pare că acesta a decis să nu mai facă acest gest . A declarat în nenumărate rânduri că o iubește pe Georgiana că nu vor mai fi împreună.Invitat în emisiunea lui Măruță, Jador a dezvăluit că nu mare o relație de aproximativ două săptămâni cu aceasta. Se pare că gelozia a fost cea care i-a îndepărtat. „Fosta mea iubită. Nu mai sunt de vreo două săptămâni. Nu mai sunt cu ea, nu mai vreau să discut. O iubesc foarte mult. Ai fost și tu ca mine. Nu ai iubit niciodată o muiere și după nu ai vrut-o pentru că îți face rău? Am nevoie de relaxare în viață și nu îmi oferă, (n.r. e geloasă) mai mult decât prevede legea. Aș da o lege să nu mai fie femeile geloase și să am o relație liniștită.”, a zis Jador.

Georgiana, fosta iubita a lui Jador

Jador și Georgiana au avut o relație plină de nebădăi, dar artistul o apreciează foarte mult, susținând că va rămâne o persoană specială pentru el. Acesta își dorește să nu mai aibă sentimente pentru Georgiana, dar nu momentan nu vrea să aibă o nouă relație până când nu se va vindeca de trecut. „Gelozia e foarte mare. Îmi doresc foarte mult să nu o mai pot iubi, îmi doresc să nu o mai iubesc. Noi ne cunoaștem de foarte mult timp, dar am fost împreună fugitiv. Eu știu cine e ea, am fost împreună și când aveam 40 de lei în buzunar. (…) E foarte geloasă, chiar nu avea motive. Am încercat să fiu cel mai bun băiat, iubit. (…) Îmi doresc să nu o mai iubesc, să uit de ea, îmi face rău. Știi omul ăla care numai gura e de el?O să îmi treacă foarte greu, este singura relație considerată de mine relație, dar îmi trece.”, a mai spus cântărețul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: