Redactia.ro
Home » Monden » Care a fost ultima dorință a nepoțelului lui Tzancă Uraganu? Unde a fost dus Lucas, după ce a murit

Care a fost ultima dorință a nepoțelului lui Tzancă Uraganu? Unde a fost dus Lucas, după ce a murit

GALERIE FOTO (2) Tzancă Uraganul

Familia lui Tzancă Uraganu se confruntă cu o durere greu de descris, fiind zguduită de o tragedie pe care nimeni nu și-ar fi putut imagina-o. Nepotul celebrului manelist a părăsit această lume la o vârstă extrem de fragedă, lăsând în urmă un gol imens în inimile celor apropiați. Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, s-a confruntat cu o luptă istovitoare împotriva cancerului.

Cu toate eforturile și speranțele familiei, aceasta a fost în zadar, iar micuțul a pierdut bătălia cu boala după doar 7 luni de la diagnosticare. În ciuda tuturor intervențiilor medicale și rugăciunilor disperate, boala a fost prea devastatoare, iar micuțul a părăsit această lume. Iată care a fost ultima dorință a micuțului!

Care a fost ultima dorință a nepoțelului lui Tzancă Uraganu

Într-o dramă ce a cuprins atât familia manelistului Tzancă Uraganu, cât și pe cea a micuțului Lucas, o ultimă dorință a fost împlinită după moartea acestuia din urmă. Într-un videoclip emoționant, Tzancă Uraganu a dezvăluit locul unde trupul neînsuflețit al nepotului său a fost dus și a explicat motivul acestei alegeri surprinzătoare. Momentul a stârnit șoc și tristețe în rândul celor apropiați.

Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, a prevăzut cu șapte luni înainte de tragica zi de 29 aprilie că aceasta va fi crucială pentru el și că aceasta ar fi urmat să fie specială, deoarece avea să se întâmple o minune. Cu toate acestea, nimeni nu se aștepta la deznodământul tragic care avea să aibă loc, iar familia și prietenii sunt încă în stare de șoc.

„Așa ceva să prevestească copilul acesta. Uitați și shaorma despre care a vorbit. Și data de 29 nu a existat și nu s-a pomenit niciodată în istoria aceasta. A fost făcut să fie adus lângă shaorma. Cum povestea el”, a spus Tzancă Uraganu, pe Instagram.

Unde a fost dus Lucas, după ce a murit

Întreaga familie se pregătește acum pentru priveghiul lui Lucas. Au fost ridicate corturi în apropierea unei shaormerii, locul ales pentru a-i aduce un ultim omagiu micuțului, după ce acesta și-a exprimat dorința de a mânca shaorma în videoclipul său premonitoriu. Cu toate că suferința este copleșitoare, familia lui Lucas a adus un omagiu puternic copilului lor luptător.

Diagnosticat cu cancer, Lucas a dat dovadă de o curaj extraordinar în fața bolii, luptând cu demnitate până în ultima clipă. Tzancă Uraganu, profund impresionat de premonițiile și puterea lui Lucas, împărtășește cu fanii săi gândurile și sentimentele sale pe rețelele de socializare, numindu-l pe nepotul său „un sfânt”.

„Fetelor, să știți că Lucas este un luptător! A luptat copilul nostru bun până în ultima clipă! Doar că această boală cruntă a pus stăpânire pe el! Un copil perfect sănătos, ajunsese să chinuiască”, a spus Alina Marymar.

Povestea lui Lucas rămâne un exemplu de curaj și rezistență în fața adversității. Despre momentul tragic, Tzancă Uraganu mărturisește că este uluit de capacitatea nepotului său de a prevesti propria moarte, inclusiv ziua exactă a acesteia. Lucas va rămâne în memoria celor dragi ca un exemplu de putere și curaj în fața adversității. În ciuda luptei sale grele împotriva bolii, spiritul său puternic și determinarea au lăsat o amprentă imensă în inimile celor care l-au cunoscut și iubit.

Într-un final emoționant, familia și prietenii lui Lucas îi aduc un ultim omagiu micuțului lor erou, respectându-i dorința și păstrându-i amintirea vie prin faptele lor. Chiar și în moarte, Lucas rămâne o sursă de inspirație și putere pentru cei din jurul său, continuând să trăiască în inimile celor care l-au iubit.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: