Redactia.ro
Home » Stil de viață » Care au fost cele mai urmărite seriale din toate timpurile. To 6 producții geniale

Care au fost cele mai urmărite seriale din toate timpurile. To 6 producții geniale

Care au fost cele mai urmărite seriale din toate timpurile (1)

În fiecare an apar producții cinematografice care atrag milioane de urmăritori. Poveștile anumitor seriale au succes la publicul adolescentin pentru că de multe ori tinerii se regăsesc în evenimentele ce au loc în pelicule.

Mai jos vă prezentam topul celor mai bune seriale vizionate din toate timpurile.

Care au fost cele mai urmărite seriale din toate timpurile. Top 10 producții geniale

ANATOMIA LUI GREY este unul dintre cele mai vizionate seriale din toate timpurile. Pelicula este o serie americană de dramă medicală creată de Shonda Rimes, în anul 2005. Serialul a fost emis în număr de 14 sezoane, fiind axat pe viața cadrelor medicale și a rezidenților care evoluează ca și medici.

DOCTOR HOUSE e este un alt serial american de tip dramatical care a debutat în anul 2004, fiind creat de către David Shore. Este vorba despre Dr. Gregory House, un geniu medical nonconformist care conduce o echipă de diagnosticieni într-un spital.

De-a lungul celor 8 sezoane, serialul a obținut peste 50 de premii și 130 de nominalizări și este inclus în rândul producțiilor cu cele mai mari audiențe în SUA.

DEXTER– Un alt serial vizionat de milioane de oameni a fost serialul Dexter care prezintă povestea lui Dexter Morgan, un legist care analizează urmele de sânge pentru Departamentul de Poliție Metropolitană din Miami, dar interesant este faptul că în același timp Dexter este și criminal în serie. Serialul a înregistrat un succes incredibil, încă de la premieră din anul 2006.

LIE TO ME este un serial care a avut premiera în 2009. Acesta prezintă talentul Dr. Cal Lightman care ajutat de colega sa, Gilian Foster, descoperă înșelăciunile și minciunile oamenilor. Un serial care merită văzut!

GAME OF THRONES este și va rămâne probabil unul dintre cele mai vizionate seriale din toate timpurile. Este un serial de fantezie medievală, creată de David Benioff și este o adaptare a seriei de cărți fantastice, Cântec de foc și gheață.

În 2019 a avut loc ultimul sezon al serialului, care a înregistrat un număr mare de urmăritori.

VIKINGS este un serial istoric dramatic care a cucerit inimile a mii de oameni din întreaga lume. Serialul prezintă viața vikingului Ragnar Lothbrok, unul dintre cei mai cunoscuți eroi norvegieni. Momentan, serialul nu s-a finalizat, fanii așteptând ca sezonul 7 să apară în cel mai scurt timp. Merită vizionat!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini