Redactia.ro
Home » Monden » Care dintre copiii lui Adi Sînă i-a preluat talentul artistic: ”Cântă toată ziua prin casă”

Care dintre copiii lui Adi Sînă i-a preluat talentul artistic: ”Cântă toată ziua prin casă”

GALERIE FOTO (3) Anca și Adi Sînă au datorii

Anca și Adi Sînă sunt părinții a șase copii. Astfel, fanii celor doi se întreabă care dintre copii a moștenit talentul muzical al tatălui. Anca Serea a dezvăluit, de curând, pe rețelele de socializare.

Care dintre copiii lui Adi Sînă i-a preluat talentul artistic: ”Cântă toată ziua prin casă”

Anca Serea a spus că dintre cei șase copii cu Adi Sînă, Leah Maria are ureche muzicală. Fetița ar cânta non-stop prin casă, a dezvăluit Anca Serea pe rețelele de socializare. 

Foto: Instagram Anca Serea

Leah Maria este ultimul născut în familia Serea. Ea a fost adusă pe lume în 2019 de către Anca Serea, care datorită numărului mare de copii, este denumită în showbiz mama-eroină. Restul copiilor sunt: Noah, Ava, Moise Petru, David și Sara. Ultimii doi sunt rezultați din căsătoria Ancăi Serea cu afaceristul Filip Polingher. Acesta a decedat, însă, de cancer. La 28 de ani, Anca Serea s-a trezit mamă singură și văduvă. Ulterior, l-a cunoscut pe Adi Sînă.

Anca Serea vrea să devină Albă ca Zăpada cu cei 7 pitici

Anca Serea a confirmat, la un moment dat, dorința de a da naștere și celui de-al șaptelea copil

L-aş mai face şi pe-al şaptelea şi o să îl fac, cu siguranţă. Îmi doream să fiu educatoare când eram mică, de aici şi dragostea asta pentru copii. Toate vecinele mă rugau să am grijă de cei mici şi mă răsplăteau cu o bomboană sau ceva dulce. Dacă este ceva de care îmi e dor din viaţa dinainte de a avea copii este să dorm. Acest lucru nu prea îl mai fac acum”, a mărturisit Anca Serea, pentru un post de televiziune.

Și lui Adi Sînă i-ar plăcea să aibă al șaptelea copil. ”Ar fi frumos. Deocamdată sunt șase. Ar fi complicat dintr-un singur punct de vedere, că ar trebui să schimbăm numele site-ului nostru, dar am putea rezolva și treaba asta. E complicat cu numele, e greu să le schimbi după aia”, a spus și Adi Sînă.

Pe blogul său, Anca Serea a răspuns și celor care o consideră sectantă pentru numărul mare de copii.”Am primit nu o dată întrebarea dacă sunt sectantă pentru că am ales să fiu mamă nu a unui singur copil, ci a șase. Sunt o persoană normală, că și voi, căreia pur și simplu îi plac copiii și adoră să fie mamă. Dar religia nu este un subiect de discuție. Mi s-a întâmplat în decursul carierei mele să primesc o mulțime de întrebări pe această temă, uneori formulate sub formă de reproșuri sau acuzații. Deși, am ajuns să nu mă mai las afectată de ele, nu neg faptul că mă deranjează că atât de mulți oameni se gândesc la aceste lucruri și sunt atât de interesați de religia mea”, a scris prezentatoarea pe blogul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: