Redactia.ro
Home » TV » Care este adevăratul motiv pentru care Zanni participă la Survivor după ce a concurat și la Chefi la Cuțite

Care este adevăratul motiv pentru care Zanni participă la Survivor după ce a concurat și la Chefi la Cuțite

Zannidache

Zannidache Edmond va lupta pentru supraviețuire în Republica Dominicană, la „Survivor România” 2021, sezonul 2. Nume importante vor face parte din noul sezon al emisiunii de la Kanal D. 

 

Care este adevăratul motiv pentru care Zanni participă la Survivor

Zanni a devenit curând cunoscut în toată țara după participarea la emisiunea „Chefi la cuțite”. Însă, acesta a acceptat provocarea și va lupta pentru supraviețuire alături de alți artiști consacrați din România.

Zanni, un reprezentant foarte iubit al tinerei generații de artiști care sunt lansați de Alex Velea în proiectul „Golden Boy Society”. Tânărul în vârstă de 23 de ani, grec la origine, are o poveste de viață impresioanntă. Artistul a fost abandonat într-un orfelinat, a reușit să supraviețuiască în condiții dificile, fără părinți, dar a reușit să își îndeplinească visurile și să le transforme în realitate. Acesta crede cu tărie în forțele sale și spune că mereu s-a pregătit pentru acest show extrem.

Artistul a anunțat într-un Tik Tok că va pleca și va participa în cadrul altei competiții și că mereu s-a luptat pentru supraviețuire.

,,Mi-am dorit experiență <Survivor România>, presimțeam că o voi trăi, chiar dacă nu știam când se va întâmpla acest lucru.

Viața mea a fost <Survivor>, pentru că eu am parcurs niște încercări demne de <Survivor>. N-am mâncat mult la viața mea, am dormit pe unde am apucat, am avut în fiecare zi grijă să am și a doua zi ce mânca și unde să dorm. Sunt obișnuit să lupt pentru supraviețuire”, a declarat Zanni.

Artistul va participa alături de Ana Porgras, Culiță Sterp, costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexnadra Stan, Amna și Roxana Nemeș.

 

Zanni, protejatul lui Alex Velea

Zanni a devenit cunoscut după participarea în cadrul competiției ,,Chefi la cuțite”. Însă, tânărul a fost abandonat de părinți atunci când era mic, a crescut într-un orfelinat. Artistul a și recunoscut că eram extrem de nebun și făcea multe prostii.

Artistul și-a câștigat primii bani din tatuaje, iar mai apoi lucrând ca frizer.

,,„Apoi am spus să mă fac DJ şi am vrut sa fac un curs de muzică. Am intrat pe Youtube şi am văzut un mesaj de la Alex Velea pentru un om obişnuit şi mi-am spus, Alex răspunde la toată lumea, să-i scriu şi eu un mesaj. Dar m-am gândit ce să-i scriu ca să-i atrag atenţia, să-l frapez. I-am scris aşa „dă-mi putere, ca să dau şi eu mai departe” , a declarat Zanni în emisiunea lui Pepe de pe Youtube.

Alex Velea a fost contrariat de mesajul lui și a ales să îl cheme pe Zanni în studio și să îi ofere o șansă. Mai mult, cea mai recentă melodie scoasă de Alex Velea cu Zanni și George Talenta  ajuns în doar câteva zile numărul 1 în trending pe YouTube.

Zanii face parte din noul proiect al lui Alex Velea, carea  făcut o declarație emoționantă.

„Zanni e arma mea secretă. E un copil bun şi talentat. E aşa cum îmi doresc eu să fie unul dintre copiii mei”, a mărturisit Alex Velea, într-un live realizat cu Pepe.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: