Redactia.ro
Home » Stil de viață » Care este cea mai periculoasă rasă de câini. Aceste animale nu ar trebui ținute pe lângă casa omului

Care este cea mai periculoasă rasă de câini. Aceste animale nu ar trebui ținute pe lângă casa omului

cea mai periculoasa rasa de caine

Câinii sunt cei mai buni prieteni ai omului, dar există cazuri în care patrupedele le-au făcut rău stăpânilor rău, astfel că anumite rase de câini sunt considerate mai periculoase. Un astfel de clasament trebuie să aibă la bază potențialul de distrugere al animalului, mai exact, cât de grav ar fi dacă acesta și-ar ataca stăpânul.

Cele mai periculoase rase de câini

Locul cinci – Alaskan Malamutes

Este o rasă de câine de statură mare, care poate ajunge și la 45 de kilograme. Pot fi greu de dresat, fiind firi independente.Totodată, se plictisesc ușor și de aceea pot deveni neobedienți.

Locul al patrulea – Rottweiler

Acești câini fac parte dintr-o rasă puternică, cu un instinct de pază uimitor. Cu siguranță îți va ataca stăpânul dacă acesta îl neglijează, îl abuzează sau îi face rău în vreun fel.

Locul al treilea – Ciobănescul German

Așa cum îi spune și numele, este o rasă originară din Germania. Câinii au o statură mare și pot ajunge la o greutate de 31-45 de kilograme. Fiind vigilent, neînfricat și inteligent este folosit de poliție. Totuși, acesta poate deveni prea protector când este în sânul unei familii și poate ajunge să îi atace pe alții: vizitatori, rude, necunoscuți, scrie aflati.ro.

Locul al doilea – Pitbull

Este considerat cel mai periculos câine în America. Cuprinde mai multe rase, de la Pit Bull Terrier-ul american, bull terrier-ul Staffordshire, terrier-ul Staffordshire american, și Bulldog-ul american. Acesta și-a câștigat reputația proastă pentru că, inițial, a fost folosit pentru a chinui taurii din arene. De aici și numele (bull în engleză înseamnă taur). Sunt folosiți, în mod ilegal, în luptele de câini.

Locul I – Ciobănesc caucazian

Cunoscuți mai degrabă ca ciobănescul caucazian, câinii din rasa Caucasian Ovcharka au fost crescuți în jurul fermelor, pentru a le apăra de intruși. Acesta este considerat cel mai periculos câine pentru că au tendințe feroce și greu de controlat. Ei nu acceptă oamenii necunoscuți, pe care tinde să îi atace.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: