Redactia.ro
Home » Știri » Care este cel mai bine plătit loc de muncă pentru cei cu 8 sau 10 clase în România? La asta nu te-ai fi gândit

Care este cel mai bine plătit loc de muncă pentru cei cu 8 sau 10 clase în România? La asta nu te-ai fi gândit

Care este cel mai bine plătit loc de muncă pentru cu cei cu 8 sau 10 clase în România? La asta nu te-ai fi gândit

Care este cel mai bine plătit loc de muncă pentru cei cu 8 sau 10 clase în România? La asta nu te-ai fi gândit!

Care este cel mai bine plătit loc de muncă pentru cei cu 8 sau 10 clase în România

Dacă te-ai gândit vreodată că pentru a obține un salariu atractiv în România ai nevoie neapărat de studii superioare, trebuie să te gândești din nou. Contrar așteptărilor, există locuri de muncă bine plătite pentru cei care au absolvit doar 8 sau 10 clase, iar aceste oportunități sunt mai accesibile decât crezi. Cu un deficit de muncă de peste 60.000 de persoane, companiile din România sunt în căutare de talente și sunt dispuse să ofere salarii competitive pentru a atrage forța de muncă necesară.

Un raport al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) arată că în prezent există peste 66.200 de locuri de muncă vacante în diverse domenii, iar majoritatea acestora sunt dedicate persoanelor cu studii puține sau chiar fără studii superioare. Aceasta este o veste încurajatoare pentru cei care nu au avut posibilitatea sau resursele să urmeze cursuri universitare.

Iată câteva dintre cele mai bine plătite locuri de muncă pentru cei cu 8 sau 10 clase, împreună cu salariile aproximative oferite!

Locuri de muncă bine plătite pentru cei care au absolvit doar 8 sau 10 clase

Iată o listă cu locuri de muncă bine plătite pentru cei care au absolvit doar 8 sau 10 clase:

  1. Agent de securitate (5.151 de locuri de muncă disponibile): Salariu aproximativ între 2.500 și 3.500 de lei pe lună, în funcție de experiență și locație.
  2. Curier (3.960 de locuri de muncă disponibile): Salariu aproximativ între 2.000 și 3.000 de lei pe lună, cu posibilitatea de a câștiga mai mult în funcție de volumul de livrări.
  3. Manipulant de mărfuri (3.364 de locuri de muncă disponibile): Salariu aproximativ între 2.000 și 2.500 de lei pe lună, în funcție de angajator și locație.
  4. Ambalator manual (3.364 de locuri de muncă disponibile): Salariu aproximativ între 2.000 și 2.500 de lei pe lună.
  5. Lucrător comercial (3.028 de locuri de muncă disponibile): Salariu aproximativ între 2.500 și 3.500 de lei pe lună, în funcție de experiență și companie.
  6. Muncitor necalificat în construcții (2.792 de locuri de muncă disponibile): Salariu aproximativ între 2.000 și 3.000 de lei pe lună, cu posibilitatea de a câștiga mai mult pe parcursul carierei.

Acestea sunt doar câteva exemple dintr-o listă lungă de locuri de muncă disponibile pentru cei cu 8 sau 10 clase. ANOFM indică că și persoanele cu studii liceale sau postliceale au numeroase oportunități, inclusiv posturi ca lucrători comerciali, agenți comerciali, șoferi de transport rutier de mărfuri și casieri.

Este important de menționat că succesul în aceste locuri de muncă nu depinde doar de nivelul de educație, ci și de determinare, abilități și dorința de a învăța și de a progresa în carieră. Cu toate acestea, ofertele de muncă din aceste domenii arată că există posibilități de a câștiga un salariu decent fără a avea un diplon universitar.

Deci, dacă ai dorința de a te realiza profesional și ești dispus să muncești din greu și să înveți pe parcurs, există multe oportunități pentru tine în România, indiferent de nivelul tău de educație. Cu un deficit de muncă atât de mare, companiile sunt în căutare de talente și sunt dispuse să recompenseze angajații dedicați și motivați!

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: