Redactia.ro
Home » Monden » Care este motivul pentru care Adrian Minune are doar 1.50 m. Mama sa a lămurit totul

Care este motivul pentru care Adrian Minune are doar 1.50 m. Mama sa a lămurit totul

Adrian Minune este un simbol al muzicii lăutărești, poate chiar cel mai bun din acest domeniu. O țară întreagă îl cunoaște și mulți își doresc să aibă ocazia să îl aibă prezent la evenimentele importante din viața lor. Mereu a ieșit în evidență prin prisma talentului, dar și prin prisma staturii sale, artistul având doar 150 cm înățime.

De ce Adrian Minune are doar 1.50 m

Multă lume s-a întrebat care este motivul pentru care Adrian Minune a rămas la această statură. Ei bine, chiar mama sa a făcut declarații în acest sens în cadrul unui interviu. Mama artistului, Florența Simionescu, a spus că artistul de mic s-a oprit din creștere și că nu știe un motiv clar. Ea spune că i-ar putea moștenii pe unii unchi ai săi.

”Eu am o nepoțică pe care am crescut-o odată cu Adrian, fără mamă, e mai mică cu o lună decât el, vedeam diferența dintre nepoțica mea și băiatul meu. (n.r. Adi) avea vreo cinci-șase anișori, cam așa, dar o problemă gravă de sănătate nu a avut.  Bunicul lui din partea tatălui are trei frați, care sunt de aceeași înălțime. S-ar putea să fie din neam.”, a spus Florența Simionescu.

Ce spune Adrian Simionescu despre înățimea sa

Adrian Minune a spus că prin prisma staturii sale a avut parte de multe avantaje. Adesea colegele sale de școală veneau să îl răsfețe, iar băieții cei mari îi ofereau protecție pentru că părea mai vulnerabil.

”Eu mergeam la școală și mă pupau fetele de-a VII-a, a VIII-a. Eram cel mai fericit, cel mai mângâiat, cel mai protejat de băieții mai mari, de șmecheri. Eu am crescut printre namile de oameni pentru că mă iubeau, eu cântam de la șase ani, șapte ani”, spunea artistul.

Câte clase are Adrian Minune

Adrian Minune s-a destăinuit într-un interviu unde a povestit că el provine din Ștefăneștii de Jos, și a urmat școala generală din Colentina, unde a ieșit în evidență datorită calităților vocale. El a cântat pentru prima oară o melodie a lui Tudor Gheorghe în fața clasei și acets lucru astârnit rpote de aplauze din partea colegilor de clasă.

De atunci Adrian a știu că acesta este destinul său, să fie cântăreț. Primul instrument l-a primit cadou chiar de la bunicii săi, anume un acordeon. Adrian Minune a abandonat școala în clasa a 9-a pentru a-și clădi cariera muzicală și pentru a se putea focusa doar pe acest lucru și pe nimic altceva. El a fost elev pentru câteva lui în cadrul Liceului Tehnic Traian.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: