Redactia.ro
Home » Monden » Care este motivul pentru care toți membrii familiei Ronei Hartner poartă prenume cu litera „R”? Nu o să-ți vină să crezi: „Părinții Ronei au fost…”

Care este motivul pentru care toți membrii familiei Ronei Hartner poartă prenume cu litera „R”? Nu o să-ți vină să crezi: „Părinții Ronei au fost…”

Care este motivul pentru care toți membrii familiei Ronei Hartner poartă prenume cu litera „R”? Nu o să-ți vină să crezi: „Părinții Ronei au fost...”

Care este motivul pentru care toți membrii familiei Ronei Hartner poartă prenume cu litera „R”? Nu o să-ți vină să crezi!

Care este motivul pentru care toți membrii familiei Ronei Hartner poartă prenume cu litera „R”

Moartea actriței Rona Hartner a lăsat o rană adâncă în inimile fanilor și ale celor dragi. Cei care o iubeau pe actriță s-au întrebat de multe ori de ce toți membrii familiei poartă prenume care încep cu litera „R”? Iată răspunsul!

Actrița s-a stins din viață la vârsta de 50 de ani, după o luptă îndelungată cu cancerul, aducând durere celor apropiați. În mijlocul acestei tragedii, dezvăluirile despre familia Ronei Hartner au inclus și misterul prenumelor începând cu „R”.

Ce au mărturisit apropiații

Apropiații familiei au dezvăluit că părinții Ronei erau hipioți, iar ideea ca toți copiii săi să împărtășească aceeași literă de început a prenumelui li s-a părut captivantă. Astfel, Rona Hartner are o soră, Rinda, și un frate, Reon, amândoi stabiliți în Canada. Cei doi au fost alături de sora lor în ultimele luni ale vieții acesteia.

„Părinții Ronei au fost cam hipioți și, la un moment dat, li s-a părut asta interesant, ca cei trei copii ai lor să aibă, în certificatul de naștere, prenume cu litera R.

Prin urmare, Rona Hartner are o soră pe nume Rinda, de profesie medic, iar fratele ei, Reon, e inginer chimist. Ambii locuiesc în Canada, de peste 20 de ani, și i-au fost Ronei un real sprijin, mai ales în ultimele ei luni de viață”, au spus unii apropiați pentru Playtech.ro, relatează PRO TV. 

Rona Hartner a transmis această tradiție și mai departe în familia sa. Fiica sa, Rita Sumalya, poartă și ea un prenume începând cu „R”. Alegerea numelui „Rita” vine dintr-o sursă cu semnificație specială pentru actriță. Aceasta l-a ales după numele sfintei cunoscute pentru cauzele imposibile, la care se ruga în momente dificile. Mai mult, și tatăl Ritei, primul soț al Ronei Hartner, poartă numele „Rocco”.

Această tradiție a prenumelor cu „R” devine astfel o amprentă distinctivă a familiei Hartner, o formă de conexiune și unică în același timp. Povestea începută de părinții hipioți a Ronei s-a transformat într-o moștenire ce traversează generații.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: