Redactia.ro
Home » Știri » Cum arată locul de veci unde va fi îngropată Rona Hartner. Imagini de la căpătâiul artistei FOTO

Cum arată locul de veci unde va fi îngropată Rona Hartner. Imagini de la căpătâiul artistei FOTO

GALERIE FOTO (2) Cum arată locul de veci unde va fi îngropată Rona Hartner. Imagini de la căpătâiul artistei

Iată cum arată locul de veci unde va fi îngropată Rona Hartner! Imagini de la căpătâiul artistei.

Cum arată locul de veci unde va fi îngropată Rona Hartner

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a ajuns miercuri, 28 noiembrie, în România, la prânz, adus cu un avion din Franța, țara unde artista și-a încheiat parcursul pe 23 noiembrie. Cortegele funerare au avut loc la Cimitirul Bellu Catolic, unde artista va fi înmormântată alături de tatăl ei.

Sicriul de lemn, sigilat, a fost depus la capela Cimitirului Bellu Catolic în jurul orei 12.00, unde sora Ronei, Rinda Hartner, împreună cu fratele și fiica regretatei artiste, Sumalya, îi veghează odihna. Cu toate acestea, Sumalya nu și-a făcut încă apariția la căpătâiul mamei sale.

Conform dorinței expresă a Ronei Hartner, aceasta va fi înmormântată alături de străbunicii, de bunicii și de tatăl ei, care a decedat în urmă cu șapte ani

Priveghiul programat pentru joi, 30 noiembrie, începând cu ora 15.00, va fi deschis pentru rudele din țară, colegi, prieteni apropiați și publicul care a iubit-o și a admirat-o. Fanfara 10 Prăjini va susține un marș funerar în memoria artistei la acest eveniment de adio.

Înmormântarea va avea loc vineri, 1 decembrie 2023

Înmormântarea oficială a Ronei Hartner va avea loc vineri, 1 decembrie 2023, începând cu ora 12.00, când artista va fi condusă la veșnicie alături de străbunici, bunici și tată.

Înainte de repatrierea sicriului în România, un priveghi a fost organizat și în Franța, unde apropiații au adus omagii artistei, aprinzând lumânări în jurul tablourilor din capelă. Mesajul emoționant al sorei Rinda, postat pe Facebook după evenimentul din Franța, aduce mulțumiri celor ce au participat și au organizat acest moment de comemorare.

Rona Hartner a părăsit această lume pe 23 noiembrie 2023, la vârsta de 50 de ani, după o îndelungată luptă cu cancerul, boala pe care a reușit să o învingă temporar în trecut. Artista va rămâne în memoria celor care au iubit-o și au apreciat contribuția sa la lumea artistică.

Sursa foto: Arhivă

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: