Redactia.ro
Home » Știri » Care este motivul pentru care Zanni a fost trimis în exil la Survivor All Stars. Ce a scris în mediul online

Care este motivul pentru care Zanni a fost trimis în exil la Survivor All Stars. Ce a scris în mediul online

Zanni, dezvăluiri dureroase.

Spiritele s-au încins în competiția Survivor All Stars, după ce Zanni a pierdut un duel tensionat cu TJ Miles și a fost trimis în exil. Ceilalți concurenți, rămași în competiția din Republica Dominicană, nu știau că fostul câștigător urma să se întoarcă pe traseu, iar reacțiile lor la reîntoarcerea sa au stârnit un val de controverse printre telespectatori. Ștefania Stan și Iancu Sterp, care au avut reacții controversate, au devenit ținta criticilor, atât din partea fanilor, cât și a lui Zannidache însuși.

Surpriză după exil și reacții controversate

După ce Ana Porgras a fost eliminată din cauza unor probleme medicale, iar Zanni a pierdut duelul cu TJ Miles, a fost trimis direct în exil. Ceilalți concurenți nu știau despre această schimbare și nici despre întoarcerea lui Zanni în competiție, fiind luați prin surprindere. Ștefania Stan și Iancu Sterp, doi dintre participanți, au reacționat în moduri care au stârnit furia telespectatorilor. Ștefania și-a sărutat brățara de războinică, în timp ce Iancu a zâmbit, semn că erau mulțumiți de eliminarea aparentă a lui Zanni.

Zannidache nu a putut observa aceste reacții la momentul respectiv, însă a urmărit ulterior imaginile difuzate la televizor, fiind uimit de reacția adversarilor. A ținut să transmită un mesaj clar, explicând motivele care au dus la trimiterea sa în exil și oferind detalii despre dezavantajele cu care s-au confruntat Faimoșii încă de la începutul competiției.

Dificultățile Faimoșilor și revenirea pe traseu

Zanni a subliniat că echipa Faimoșilor a avut dificultăți încă de la început, având un număr limitat de sportivi competenți. Această lipsă de resurse le-a făcut lupta împotriva Războinicilor mult mai dificilă. În același timp, el a clarificat că a fost trimis în exil după pierderea duelului cu TJ Miles, dar și în contextul eliminării Anei Porgras, subliniind că ambele evenimente s-au întâmplat în aceeași ediție.

Cu toate acestea, reîntoarcerea lui Zanni pe traseu a fost o surpriză majoră, aducând un nou val de emoție în rândul telespectatorilor. Aceștia au reacționat vehement la reacțiile lui Ștefania și Iancu, considerându-le lipsite de sportivitate. În timp ce unii au susținut că reacțiile adversarilor fac parte din strategia competiției, alții le-au condamnat.

Unii n-au ajuns la duel deloc pentru că nu au fost votați tot sezonul. Nimeni nu precizează diferența cu care am început din ianuarie. Stanciu Cosmin, Ștefan Ciuculescu, Chitoșcă Sebastian…dacă-mi aduceai și mie 2-3 sportivi…ne băgam noi la somn și mergeau războinicii la duel. Să joci dintr-o echipă din start mult mai slabă. Să-ți plece atâția oameni acasă din motive medicale. Să fie războinicii numeric și la individuale, să câștige 80% din recompense. Să-l trimită pe Ciobanu la războinici imediat după duel, fără nicio consecință (exil și încă un duel). Toate astea enumerate, Faimoșii luptă FOREVER orice ar fi.”, a fost mesajul lui Zanni, în mediul online.

Strategii și polemici în rândul concurenților

Reacțiile controversate ale Ștefaniei Stan și ale lui Iancu Sterp au ridicat întrebări cu privire la strategiile de joc ale Războinicilor. Deși unii telespectatori au considerat reacțiile lor naturale într-o competiție atât de intensă precum Survivor All Stars, alții au văzut în ele o lipsă de respect față de spiritul sportiv al competiției.

Zanni, în ciuda pierderii duelului și a trimiterii în exil, și-a arătat reziliența și spiritul de luptător, revenind pe traseu cu determinare. Mesajul său, adresat publicului și echipei Faimoșilor, a fost unul de clarificare, subliniind că problemele cu care s-a confruntat echipa sa au fost prezente încă de la începutul competiției.

Și în săptămânile finale când este eliminată Ana medical, se joacă duel de exil, pentru că eliminarea a avut deja loc, se face atâta discuție că au și faimoșii un exil. Exil care nu exista dacă Ana nu era eliminată. Atât tam-tam…războinicii având toate șansele, fiind numeric mai mulți și mai buni decât faimoșii. Pentru tam-tam-ul ăsta o să le arăt eu lor ce e ăla duel.

O să vedeți de ce au făcut protest împotriva mea. Pentru că știau că vin după ei. Știau că și 100 de rezerve sportive dacă le mai aducea, tot după ei veneam. N-au mai făcut protest la Ciobanu. Au făcut la mine. Mi-e suficient, este evident. Eu am fost războinicul sezonul ăsta. Oricâte căderi psihice au avut faimoșii, TJ Miles, Ana Porgras, Ștefania Stănilă, să știți că vă iubesc. Noi am dus greul, noi am plâns, noi n-am împăcat. Nu ne-am înțeles perfect, pentru că stresul și duelurile erau pe noi. Foamea era pe noi. Stresul, eliminările erau doar pe noi (…)

Însă, cu toate astea am fost foarte bine. N-am făcut proteste și încă ceva important. La individuale, nu faimoșii au ocupat ultimele locuri. Cu asta am zis tot”, a mai adăugat Zannidache în mesajul postat.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: