Redactia.ro
Home » Știri » Care este numele de domnişoară al Danei Budeanu? A păstrat de ruşine numele fostului soţ, după divorţ

Care este numele de domnişoară al Danei Budeanu? A păstrat de ruşine numele fostului soţ, după divorţ

Dana Budeanu

Dana Budeanu este o figură deja arhicunoscută în țara noastră, după ce aceasta a început să comenteze ținutele vedetelor din România în cadrul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV. Apoi, ea s-a mutat pe platforma YouTube, unde are emisiunea Verdict. Totuși, un lucru pe care nu îl știu mulți este numele real al vedetei! Iată cum o cheamă, de fapt, pe Dana Budeanu.

Care este numele real al Danei Budeanu

Toți o știm sub numele de Dana Budeanu, dar aceasta este, de fapt, numele pe care l-a primit după căsătoria cu jurnalistul și omul de afaceri Radu Ioan Budeanu. După divorț, vedeta a decis să păstreze numele soțului, deoarece numele său real nu i-a fost pe plac. În buletin, Dana Budeanu este, de fapt, Dana Guţilă. Sau cel puțin era, înainte de mariaj.

Dana Budeanu, succes pe Youtube. Câți bani face

Dana Budeanu are un succes foarte mare pe platforma Youtube, dar aceasta a declarat în repetate rânduri că ea aduce banii pentru producție și nu acceptă câștigurile.

„Eu am continuat să fac pe banii mei, e cașcavalul meu, pe care eu vi-l fac cadou, eu nu încasez niciun leu de la nimeni, nu e nimeni în spate decât fotoliul, nu va fi nimeni în spate niciodată, nu voi încasa niciun leu niciodată. Înțeleg pentru că sunt foarte multe vizualizări, suntem la patru milioane, înțeleg că ăștia de la Google sau de la YouTube bagă cașcaval automat pe contul care… I don’t care. Tot acest cașcaval care a început să intre automat va fi donat în întregime, vom face poze exacte cu cât cașcaval a intrat și el va fi donat în întregime”, a explicat Dana Budeanu.

Dana Budeanu nu vrea bani de pe urma emisiunii

Dana Budeanu nu vrea, așadar, să ia bani din emisiunea sa virtuală.

„Nu doresc niciun leu, nu doresc niciun leu din această isterie, care are efectiv o energie foarte proastă, pentru că cei care fac isterie din ceea ce spun eu sunt doar proști și atât, și atunci energia care înconjoară această isterie este proastă. Eu filmez doar pentru cei care se uită ca să râdă, pentru cei care au simțul umorului, care pot face caterincă de ei înșiși cum pot și eu și probabil că asta vă și doriți. O să facem un odată cu caterincă numai despre mine”, a mai spus gazda emisiunii Verdict.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: