Redactia.ro
Home » Monden » Care este numele real al lui Cuza de la Noaptea Târziu. Nimeni nu se aștepta la asta!

Care este numele real al lui Cuza de la Noaptea Târziu. Nimeni nu se aștepta la asta!

GALERIE FOTO (3) Care este numele real al lui Cuza de la Noaptea Târziu.

Care este numele real al lui Cuza de la Noaptea Târziu. Fostul iubit al Ramonei Olaru face echipă cu Emi, la Asia Express. Face parte trupa Noaptea Târziu, dar puțină lume știe care este numele său real și ce studii a terminat.

Care este numele real al lui Cuza de la Noaptea Târziu. Nimeni nu se aștepta la asta!

Care este numele real al lui Cuza de la Noaptea Târziu. Cuza a plecat în aventura vieții lui, alături de colegul și prietenul lui Emi. Cuza de la Asia Express este membru al trupei Noaptea Târziu care s-a făcut remarcată prin parodiile muzicale care au fost în topuri pe Youtube, canalul lor de Youtube având peste 1,8 milioane de abonați.

Deși multă lume îl cunoaște drept Cuza, puțini sunt cei care știu care este numele său real. Mai exact, Cuza se numește Iulian Adrian Popescu. Acesta a fost iubitul Ramonei Olaru, asistentă la Neataza cu RĂzvan și Dani. Cuza a participat și la emisiunea Te cunosc de undevam acolo unde i-a surprins pe toți cu transformările sale inedite.

Concurentul plecat în cursa de pe ”Drumul Împăraților” este din Târgu Jiu, are 29 de ani și a fost student al Facultății de Medicină din Timișoara, specializarea Kinetoterapie. Înainte de aceste cursuri, Cuza a dat admiterea la SRI și a picat la limită, cu doar 30 de sutimi sub linie. Ulterior, s-a înscris la Facultatea de Drept din Târgu Jiu, dar nu a fost satisfăcut cu alegerea lui. „Ai mei parcă au fost luați prin surprindere când a trebuit să îmi pună numele, pentru că le port amândurora prenumele, Iulian-Adrian, mama fiind Iuliana. Al cui este al doilea vă prindeți voi”, a explicat concurentul de la ”Asia Express: Drumul Împăraților” sezon 4.

Mulți s-au întrebat de unde vine porecla sa, Cuza. Potrivit acestuia, era în clasa a patra când a jucat într-o scenetă la serbarea școlii, fiind Cuza. De atunci colegii și prietenii l-au strigat Cuza. ”Când eram în clasa a patra, am jucat într-o scenetă la serbarea școlii și am fost Cuza. Am avut o singură replică (râde), dar probabil atât de bine sau atât de prost am zis-o, că am rămas cu această poreclă”, a spus Cuza, în urmă cu ceva vreme.

Cum a pus bazele proiectului Noaptea Târziu

Noaptea Târziu a avut un succes real în topurile muzicale, dar puțini știu cum a fost realizat acest proiect. Conform lui Cuza, totul a început la o cafea, în 2014. Atunci, Cuza, Emi și Cucu au început să vorbească despre cum ar putea să facă bani din mediul online. Cei trei erau pasionați de cuvinte, dar aveau și un simț al umorului dezvoltat, așa că au pornit din acest punct. Numele trupei a fost inspirat de faptul că erau toți trei studenți. Pentru că examenele băteau la ușă, Cuza, Emi și Cucu aveau timp să filmeze doar noaptea târziu.

Emi și Cuza au plecat împreună la Asia Express, unde au avut parte de o experiență unică. „Plecarea în Asia Express deja mi-a stârnit emoţii pe care nu credeam că sunt capabil să le simt sau că le am. Abia aştept să trăiesc experienţa asta pe pielea mea; sunt convins că îmi va fi greu, dar îmi voi crea nişte amintiri pentru o viaţă. Am decis să mergem în Asia ca să îmi testez prietenia cu Emi. Dacă ne înţelegem şi acolo, o să îl cer de prietenul meu cel mai bun!! Sper să stăm cât mai mult în concurs’, a declarat Cuza, despre plecarea la Asia Express.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: