Redactia.ro
Home » Monden » Care este numele real al lui Leo de la Strehaia? “Leo” e doar o poreclă

Care este numele real al lui Leo de la Strehaia? “Leo” e doar o poreclă

Leo de la Strehaia

Leo de la Strehaia, supranumit și „Prințul țiganilor” este o figură foarte cunoscută în lumea mondenă. Chiar și așa, puțini știu că acesta nu este, în realitate, numele său real. Cum îl cheamă pe Leo de la Strehaia?

Care este numele din buletin al lui Leo de la Strehaia

Leo de la Strehaia are un alt nume în buletin. Acestuia nu i-a plăcut prea tare numele pe care l-a primit de la părinți, așa că a decis să folosească, în schimb, o poreclă. Numele real al lui Leo de la Strehaia este Ion Stelica Mihai.

Acum, Leo de la Strehaia are alte probleme decât faptul că nu îi place numele său real. Acesta își caută acum o soție, după ce s-a despărțit de Dana Criminala, pe care o acuzase chiar că îl înșela.

Mai mult, Leo de la Strehaia spunea că va organiza o întreagă emisiune pentru a-și găsi aleasa inimii. Premiile nu sunt deloc de neglijat, pentru că fata care va câștiga va primi 100.000 de euro și o mașină de lux.

„O să organizez o emisiune cu un casting, «Mireasă pentru Leo». Patroana organizează, mama mea. O să se filmeze la Strehaia și o să fie o super-emisiune ce se va difuza pe canalul meu de Youtube. Fata care va câștiga va primi drept premiu 100 de galbeni în valoare de 100.000 de euro și un Mercedes GLE. Fetele vor sta la Strehaia pe durata concursului. Mama a fost cu ideea emisiunii și de-abia aștept să le arăt tuturor ce o să iasă! Vor participa și românce, dar și țigănci. La final, vom vedea cine va câștiga. Divorțul Dana l-a vrut, se va termina la notar, după pandemia de coronavirus. Ne-am înțeles și ne-am despărțit frumos, nici vorbă de ceartă. Ne este mai bine așa amândurora”, a povestit Leo de la Strehaia.

Leo de la Strehaia, acuzații grave. Ce a făcut vedeta

Leo de la Strehaia, probleme cu legea? Cel supranumit „prințul țiganilor” a fost acuzat de înșelăciune și, mai mult decât atât, el a fost reținut de oamenii legii, după cum explică avocatul său. În aceeași speță a fost reținut și fiul lui Leo de la Strehaia.

„Clientul meu a fost reținut pentru 24 de ore, acuzațiile sunt pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune. Este acuzat că a luat o marfă de la o anumită societate, plata nu a ajuns încă la scadență, dar a fost formată plângerea și în acest moment s-a luat măsura reținerii. Mâine va fi dus la audieri, la orele 11:00, în calitate de inculpat.

A prezentat exact cum au stat lucrurile, a dat o declarație destul de complexă, au durat vreo trei ore și ceva audierile, noi apreciem că nu este infracțiune, repet, a fost luată o marfă cu plata la termen, termenul expiră peste 32 de zile. Sub acest aspect, nu apreciem că ar putea să existe infracțiunea de înșelăciune, dar vom vedea. Se administrează probe, s-au efectuat percheziții. Vom vedea cum va fi administrat probatoriul în continuare”, declara Ioan Andrei Necea, avocatul lui Leo de la Strehaia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: