Redactia.ro
Home » Monden » Care este numele real al Vlăduței Lupău. Așa este trecută în buletin

Care este numele real al Vlăduței Lupău. Așa este trecută în buletin

Care este numele real al Vlăduței Lupău. Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste, în momentul de față, din țară. Tânăra cântăreață, în vârstă de 29 de ani, a cucerit inimile a milioane de români, dar puțini îi cunosc numele din buletin.

Care este numele real al Vlăduței Lupău

Care este numele real al Vlăduței Lupău. Vlăduța Lupău este unul dintre artiștii care ajung mereu în top pe youtube. Melodiile sale cuceresc milioane de români, dar puțini dintre ei îi cunosc și numele din actul de identitate. Cum este trecută în buletin Vlăduța Lupău?

Vlăduța Mărioara Rus Lupău este numele complet al artistei, cu care apare în buletin. Lupău este numele după părinți, iar Rus din partea soțului ei, Adrian Rus.

Cine este soțul Vlăduței Lupău?

Cei doi s-au unit destinele în 2019. Adrian Rus este portar la CFR Cluj. De altfel, Vlăduța Lupău studiază muzica de la vârsta de patru ani, dar a urmat Facultatea de Medicină, la îndemnul părinților. Așa că, diploma ei este de medic veterinar. După terminarea studiilor a ales să urmeze muzica, deoarece o atrage mai mult.

„Vă spun de la început că vă mulțumesc tuturor celor care veți citi aceste rânduri. O descriere a mea, de obicei, nu îmi place să o fac eu; îi las pe oameni… pe cei care mă îndrăgesc să spună despre mine, iar dacă nu o face nimeni, las muzica să vorbească despre mine. Totuși, sunt un om simplu care de mică, mai exact de la vârsta de 4 ani am pășit pe acest drum – drumul cântecului. Ioi, şi am uitat să vă zic că m-am născut într-o zi tare faină, adică pe 8 Martie; e faină tare ziua asta!”, declara artista pentru cluju.ro.

Vlăduța Lupău și Adrian Rus au stabilit data nunții. Când va îmbrăca artista rochia de mireasă - Cancan.ro

În timp ce se afla la un eveniment, ea si Adrian Rus s-au cunoscut și de atunci sunt împreună, iar cererea în căsătorie a fost una cu totul și cu totul specială.

L-am cunoscut la o cântare. Un profesor de-al meu avea un eveniment la un lac, tatăl lui era acolo, eu cântam, iar la un moment dat a venit și el. Cînd m-a cerut de soție a făcut un scenariu cu poliția. Tatăl lui a fost în Poliție, așa a putut aranja surpriza, astfel încât sî fiu chiar surprinsă. Au ajuns să îmi ceară trusa medicală. Mă duc la portbagaj să caut trusa medicală și apoi m-am uitat în spate și l-am văzut cu un buchet de flori și un inel. El joacă fotbal la CFR Cluj”, spunea Vlăduța Lupău, într-un interviu.

Lacrimi pentru Vlăduța Lupău! După ce a fost înșelat, soțul ei a decis SĂ ÎNCHEIE SOCOLTELILE CU VIAȚA de... (GALERIE FOTO) | B1.ro

Vlăduța Lupău: ”Îmi doresc un copil”

Cântăreața își dorește și un copil, deși știe că îi va fi greu să-l crească având în vedere programul ei încărcat

”Îmi doresc un copil, deși știu că o să fie foarte greu când o să avem un copil, la ce program am eu. Am noroc de faptul că am părinții lângă mine și mă vor ajuta”, spunea Vlăduța Lupău, într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: