Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău este în doliu! Mesajul emoționant postat de artistă: „Nu se mai poate schimba nimic”

Vlăduța Lupău este în doliu! Mesajul emoționant postat de artistă: „Nu se mai poate schimba nimic”

GALERIE FOTO (3) Vlăduța Lupău este în doliu!

Vlăduța Lupău este în doliu! Îndrăgita artistă trece printr-o perioadă grea, după ce o persoană apropiată s-a stins din viață în urma unui acciddent rutier. Acest lucru a făcut-o pe Vlăduța Lupău de ceea ce contează cel mai mult în viață. Artista a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău este în doliu! Mesajul emoționant postat de artistă: „Nu se mai poate schimba nimic”

Vlăduța Lupău este în doliu! Vlăduța Lupău este una dintre cele mai ascultate interprete de muzică pentru petrecere din România. Cu toate că de sărbători trebuie să fim liniștiți și plini de bunăvoie, în această perioadă au loc și întâmplări nefericite, pe care, din păcate, nu le putem controla! Vlăduța Lupău este în doliu! Marea artistă a avut parte de o tragedie, chiar în perioada sărbătorilor de iarnă, după ce un eveniment cumplit a întristat-o cu adevărat. Mama unui prieten bun de-al ei a murit în urma unui accident rutier, iar acest eveniment a marcat-o pe artistă. După ce a aflat vestea tristă, Vlăduța a postat un mesaj emoționant pe Facebook, în care mărturisește că a realizat care sunt cele mai importante lucruri pe acest pământ, iar cuvintele sale i-au impresionat pe internauți.

„Azi dimineață am primit o veste tulburătoare și anume mama unui bun prieten s-a stins din viață într-un accident rutier… Mi-am dat seama care sunt cu adevărat greutățile și necazurile în această lume și în această viață!Mi-am dat seama că suntem lăsați pe pământ și nu știm când plecăm …într-o clipă Dumnezeu ne cheamă la el…și atunci nu se mai poate schimba nimic!Mi-am dat seama că răutățile oamenilor sunt prea mari și făcute în mod gratuit…de ce?! Viața e scurtă, viața se termină fix când nu ne așteptăm… și pe urmă rămân regretele.. inutile!„, a spus Vladuta.

Regretul Vlăduței Lupău

De asemenea, interpreta de muzică de petrecere a spus că nu s-a bucurat de munca pe care a depus-o de-a lungul anilor, ci s-a supărat pe oamenii care vorbeau urât despre ea în comentarii. La final, Vlăduța i-a transmis un mesaj sfâșietor prietenului care și-a pierdut mama în accident. „Mi-am dat seama că atât eu, cât și multă lume am auzit că s-a plâns în acest an… de ce?! Pentru că uite…noi suntem sănătoși și suntem TOȚI! Mi-am dat seama că m-am supărat pentru răutățile oamenilor din comentarii însă nu m-am bucurat de toată munca depusă de mine în toți anii pe care îi am…Știu că este greu dar…. oameni buni, FIȚI BUNI! Prietene drag, acest necaz nu ți-l va alina nimeni… doar Dumnezeu!”, a scris Vlăduța Lupău, pe pagina sa de socializare”, a mai scris Vladuta.

Vladuta Lupau mesaj emotionant

Referitor la accidentele rutiere produse în prag de sărbători au scăzut față de anul trecut. Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, în perioada 24-27 decembrie s-a constatat un trend descendent al celor mai importanți indicatori, spre deosebire de 2019. Numărul de accidente grave a scăzut cu 63,3%. Monica Dajbog, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Interne  a declarat că au fost reținute 358 de permise de conducere și 97 de certificate de înmatriculare pentru creșterea siguranței rutiere. În această perioadă au avut loc multe accidente rutiere în anii anteriori, din cauza agitației, a neatenției sau a vremii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: