Redactia.ro
Home » Monden » Vlăduța Lupău a reacționat după ce a fost acuzată că a luat bani pentru a spune că are coronavirus: „Nici eu n-am crezut în acest virus”

Vlăduța Lupău a reacționat după ce a fost acuzată că a luat bani pentru a spune că are coronavirus: „Nici eu n-am crezut în acest virus”

Vlăduța Lupău a reacționat după ce a fost acuzată

Vlăduța Lupău a reacționat după ce a fost acuzată de fani că ar fi mințit în legătură cu faptul că a fost infectată cu noul coronavirus. Cântăreața de muzică populară a postat un anunț pe Instagram că a făcut Covid-19, iar mulți fani au sărit cu acuzații.

Vlăduța Lupău a reacționat după ce a fost acuzată de fani

La scurt timp după ce fanii au făcut acuzații grave la adresa Vlăduței Lupău, artista a reacționat pe pagina sa de Instagram și a lăsau un mesaj lung în care a mărturisit că este dezamăgită de fanii ei.

Potrivit perfecte.ro, Vlăduța Lupău a făcut mai multe story-uri în care le-a explicat urmăritorilor că este foarte dezamăgită de ei pentru felul cum au criticat-o și pentru faptul că au acuzat-o că ar fi luat bani pentru a minți că are coronavirus.

”Nu eram convinsă că vreau să fac publică chestia asta, dar mi-am asumat și am zis să anunț comunitatea mea. Însă, când văd reacția unora… îmi vine să o iau razna… nu-mi vine să cred. Și comentarii răutăcioase, să ziceți cu cât am fost plătită ca să zic chestia asta. Oameni buni, cred că nu ar exista bani pe care ar putea să mi-i ofere cineva ca să fac o reclamă de genul ăsta sau să zic așa ceva”, a declarat Vlăduța Lupău.

”N-am crezut deloc în el”

Vlăduța Lupău a mai adăugat faptul că nu a crezut în acest virus și că toată vara când a mers la evenimente credea că ei nu i se poate întâmpla acest lucru.

”Nici eu, poate până în clipa asta, când am văzut pe buletinul de analize că am ieșit pozitivă, poate nu am crezut în acest virus. Sau nu am crezut atât de tare în el, mai ales că toată vara am cântat și am întâlnit sute sau poate mii de oameni. N-am crezut deloc în coronavirus. Pot să spun acum că, pentru mine, este ca o răceală mai gravă. Sunt foarte supărată pe voi, cei care ați scris răutăți. Voi, să îmi scrieți mie… «Cu cât te-a plătit nu știu cine?».

Da, poate și eu, când am văzut la alte persoane publice că au postat, am zis: «Nu cred, e vrăjeală!». Nu, nu e vrăjeală. Însă sunt foarte supărată pe comentariile voastre răutăcioase. Nu caut faimă, cred că am suficientă și o am prin muncă. Sunt foarte dezamăgită. Ați reușit să mă enervați, dar vă doresc sănătate multă. Cu siguranță o să treacă pe la toți virusul ăsta… Poate o să spuneți că și nasul înfundat mi l-am pus prin filtru”, a afirmat Vlăduța Lupău pe Instagram.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: