Redactia.ro
Home » Monden » Acum e căsătorită şi are o viaţă perfectă, dar puţini ştiu cu cine s-a iubit Vlăduţa Lupău înainte de Adi Rus. Nu e vorba de Armin Nicoară

Acum e căsătorită şi are o viaţă perfectă, dar puţini ştiu cu cine s-a iubit Vlăduţa Lupău înainte de Adi Rus. Nu e vorba de Armin Nicoară

Vlăduţa Lupău

Vlăduța Lupău este una dintre senzațiile muzicii românești, cu o mulțime de fani pe YouTube, dar și pe rețelele de socializare. Aceasta este căsătorită cu Adrian Rus, un tânăr jucător de fotbal de la CFR Cluj. Puțini știu, însă, cu cine s-a iubit Vlăduța Lupău înainte.

Cu ce milionar a fost Vlăduța Lupău înainte de a se căsători

Înainte de a fi cu soțul său, Vlăduța Lupău a mai avut o relație care a durat destul de mult. Aceasta s-a iubit cu omul de afaceri Vasile Mureșan, a cărui familie este una dintre cele mai bogate din zona Transilvaniei.

De altfel, familia lui are o companie care se ocupă cu distribuirea de țigarete. Fostul iubit al Vlăduței Lupău o răsfăța pe vedetă și îi oferea numai cadouri scumpe. De altfel, cântăreața a primit de la fostul său iubit un Porche. De asemenea, acesta a sponsorizat un spectacol de-al artistei cu nu mai puțin de 10.000 de euro.

Cum l-a cunoscut Vlăduța Lupău pe soțul ei

Acum, Vlăduța Lupău s-a așezat la casa ei și este căsătorită de aproape un an cu portarul de la CFR Cluj, Adrian Rus.

„L-am cunoscut la o cântare. Un profesor de-al meu avea un eveniment la un lac, tatăl lui era acolo, eu cântam, iar la un moment dat a venit și el. Cînd m-a cerut de soție a făcut un scenariu cu poliția. Tatăl lui a fost în Poliție, așa a putut aranja surpriza, astfel încât sî fiu chiar surprinsă. El joacă fotbal la CFR Cluj. Îmi doresc un copil, deși știu că o să fie foarte greu când o saă avem un copil, la ce program am eu. Am noroc de faptul că am părinții lângă mine și mă vor ajuta. Îmi place cel mai mult la el că mă iubește”, a povesstit Vlăduța Lupău.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: