Redactia.ro
Home » TV » Vlăduța Lupău, în doliu! Artista a pierdut o persoană dragă. „Într-o clipă Dumnezeu ne cheamă la El”

Vlăduța Lupău, în doliu! Artista a pierdut o persoană dragă. „Într-o clipă Dumnezeu ne cheamă la El”

GALERIE FOTO (2)

Vlăduța Lupău a primit o lovitură grea de la viață, în perioada sărbătorilor. Artista a pierdut o persoană dragă, motiv pentru care a postat un mesaj tulburător pe rețelele de socializare. 

 

Vlăduța Lupău, în doliu!

Vlăduța Lupău a primit o veste tragică în perioada sărbătorilor. Artista a aflat că o ființă dragă s-a stins din viață. Moartea persoanei dragi ar fi survenit în urma unui accident rutier, după cum a anunțat și artista pe rețelele de socializare.

Persoana despre care este vorba este mama celui mai bun prieten al Vlăduței, după cum chiar aceasta a menționat, în cadrul postării de pe rețelele de socializare. Cântăreața a postat un mesaj tulburător.

„Azi dimineață am primit o veste tulburătoare și anume mama unui bun prieten s-a stins din viață într-un accident rutier…Veșnică pomenire.”a scris artista pe Facebook.

În urma acestei vești tragice, Vlăduța Lupău a declarat că a învățat o adevărată lecție de viață și a ținut să le-o transmită, pe această cale, și fanilor săi. Mai mult, artista precizează că ar trebui să fim oameni mai buni unii cu alții și să apreciem fiecare clipă din viața noastră.

,,Mi-am dat seama care sunt cu adevărat greutățile și necazurile în această lume și în această viață! Mi-am dat seama că suntem lăsați pe pământ și nu știm când plecăm…într-o clipă Dumnezeu ne cheamă la el…și atunci nu se mai poate schimba nimic! Mi-am dat seama că răutățile oamenilor sunt prea mari și făcute în mod gratuit…de ce?! Viața e scurtă, viața se termină fix când nu ne așteptăm… și pe urmă rămân regretele.. inutile! Mi-am dat seama că atât eu, cât și multă lume am auzit că s-a plâns în acest an… de ce?! Pentru că uite…noi suntem sănătoși și suntem TOȚI!

Mi-am dat seama că m-am supărat pentru răutățile oamenilor din comentarii însă nu m-am bucurat de toată munca depusă de mine în toți anii pe care îi am…Știu că este greu dar…. oameni buni, FIȚI BUNI! Prietene drag, acest necaz nu ți-l va alina nimeni… doar Dumnezeu!”, a scris artista pe pagina sa de Facebook.

 

Fanii au reacționat imediat și au fost alături de frumoasa cântăreață în aceste clipe dificile. Fanii au fost de acord cu elcția de viață pe carea rtista le-a transmis-o și au subliniat că bunătatea ar trebui să fie mai prezentă în viețile oamenilor.

„Bunătatea e tot mai rară, în schimb invidia si răutatea este peste tot! Sa fim mai buni,sa fim darnici, sa ne bucuram de soare, de viață de tot ce ne înconjoară!!! Multă pace și liniște!!”, a scris un internaut.

,,Cât adevăr! Multumim frumos pentru frumoasele cuvinte dar și pentru minunatele cântece care ne-au făcut să trecem cu bine peste aceste momente greu încercate! Bunul Dumnezeu să vă ajute și în anul care vine! Vă dorim un AN NOU FERICIT plin de realizari și împliniri!”, i-a mai transmis un alt fan.

 

Vlăduța Lupău a avut coronavirus

Vlăduța Lupău a trecut prin mai multe momente dificile în ultima perioadă. În urmă cu două luni, artista anunța că a dost infectată cu noul coronavirus.

,,Dragii mei… vreau să vă spun că în urmă cu câteva zile am avut simptome specifice unei răceli, ca atare am luat decizia de a merge și a mă testa iar răspunsul din păcate a fost unul pozitiv. 🦠✅ Ei bine, momentan pot să spun că fac parte dintre cei care am contractat acest virus având forme ușoare care sper să rămână așa 🙏🏼
Timp de 14 zile, așa cum este protocolul voi sta în izolare.
Cu siguranță întrebarea voastră la fel ca și a mea este “De unde am contractat virusul?” … nu știu nici eu, mai ales că nici nu am fost prezentă la niciun eveniment de când s-au interzis pe plan național.
Vă îndemn pe toți cei care credeți că aveți simptome de răceală, să vă faceți testul cât mai rapid pentru a nu răspândi mai departe acest virus. Vă doresc sănătate multă tuturor și să ne vedem cu bine!”, a fost mesajul artistei de pe Instagram.

Însă, artista a avut o formă ușoară a bolii și a trecut cu bine și peste acest episod din viața sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: