Redactia.ro
Home » Știri » Care este orașul din România cu cele mai frumoase femei! Cine sunt considerate româncele cele mai superbe

Care este orașul din România cu cele mai frumoase femei! Cine sunt considerate româncele cele mai superbe

GALERIE FOTO (5) Care este orașul din România cu cele mai frumoase femei! Cine sunt considerate româncele cele mai superbe

Iată care este orașul din România cu cele mai frumoase femei și care sunt româncele care ar fi considerate cele mai frumoase din țara noastră!

Care este orașul din România cu cele mai frumoase femei! Cine sunt considerate româncele cele mai superbe

România este recunoscută pentru multitudinea de femei superbe ce îi populează străzile. Este dificil să nu întâlnești o tânără sau o doamnă încântătoare atunci când ieși din casă și chiar și străinii recunosc, de obicei, că româncele sunt femei frumoase. Cu toate acestea, există anumite zone în care densitatea femeilor frumoase este atât de mare încât acestea sunt văzute ca un paradis pentru domni.

Potrivit unui sondaj realizat de Organizația Bărbaţilor din România – Bergenbier, orașul din România cu cele mai frumoase doamne și domnișoare pot fi găsite în Bucureşti.

Femeile desemnate cele mai frumoase din România

1. Antonia Iacobescu

Antonia, iubita lui Alex Velea, a fost desemnată de mai multe ori cea mai frumoasă femeie din România și se bucură de o carieră de succes.

2. Diana Moldovan

Diana Moldovan este unul dintre cele mai cunoscute modele române. Ea a prezentat creații pentru case de modă precum Chanel, Dolce&Gabbana, Gucci, Dior, Chloé, Emilo Pucci, Marc by Marc Jacobs, Mugler, Guy Laroche, Kenzo, Anteprima, Vionnet.

3. Cristina Ich

Cristina Ich se află pe lista celor mai buni influenceri din România. A devenit un adevărat fenomen pe rețele sociale, datoriă asemănării izbitoare cu Angelina Jolie, starul de la Hollywood, dar și grație discursului pe care îl are.

4. Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea nu mai are nevoie de nicio prezentare.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: