Redactia.ro
Home » Monden » Care este relația dintre Edward Sanda și soacra lui! Cum arată viața lor după căsătorie

Care este relația dintre Edward Sanda și soacra lui! Cum arată viața lor după căsătorie

GALERIE FOTO (2) Care este relația dintre Edward Sanda și soacra lui! Cum arată viața lor după căsătorie

Care este relația dintre Edward Sanda și soacra lui! Artistul își ia în serios angajamentul de după căsătoria cu Cleopatra Stratan. 

Care este relația dintre Edward Sanda și soacra lui! Cum arată viața lor după căsătorie

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit în urmă cu o lună, iar căsătoria lor a fost una spectaculoasă. Chiar dacă nunta a creat o mulțime de controverse în rândul internauților, cei doi tineri proaspăt căsătoriți au dezvăluit că nu pun la suflet tot ce se vehiculează în mediul online. Acum, toată lumea este curioasă să afle cum s-a schimbat viața celor doi îndrăgostiți după ce s-au căsătorit și se pare că lucrurile merg ca pe roate în familia lor.

Cleopatra Stratan a mărturisit că soțul ei este cel mai harnic băiat pe care l-a cunoscut vreodată și că amândoi se completează din toate punctele de vedere, de la muzică la făcut curățenie. De asemenea, artistul a mărturisit că după căsătorie viața lor nu s-a schimbat radical și că nunta lor nu înseamnă ”stat la cratiță”, așa cum au tot afirmat răutăcioșii. Edward Sanda s-a declarat extrem de norocos pentru că are o parteneră de viață cu care este compatibil din toate punctele de vedere.

Care este relația dintre Edward Sanda și soacra lui! Cum arată viața lor după căsătorie

Cântărețul a vorbit și despre relația pe care o are cu soacra lui, dezvăluind că a învățat de la mama Cleopatrei Stratan să gătească, în condițiile în care femeia este pasionată de dulciuri.

”De la mama soacră am învățat să mănânc. Și un pic și să fac dulciuri, pentru că ea e pasionată de făcut dulciuri, dar nu mă bag eu, adică mai ajut cu ceva, cu o făină, dar ea știe să facă cel mai bine. În schimb, soacra ei ne face cele mai bune sarmale”, a povestit Edward Sanda.

Cleopatra Stratan a spus adevărul despre sarcină

Cleopatra Stratan își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Cea mai nouă artistă din showbiz a vorbit deschis despre relația pe care o are cu Edward Sanda, cu care urmează să se și căsătorească, cel mai probabil, anul viitor. Fiica lui Pavel Stratan a vorbit deschis și despre speculațiile care apar în mediul online, potrivit cărora ar fi însărcinată.

”Se aude că ești însărcinată” i-a scris un internaut, Cleopatrei Stratan. Iubita lui Edward Sanda nu a ezitat și le-a răspuns fanilor cu privire la sarcină. „Doar se aude, credeți-mă”, a replicat imediat artista.

Deși Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri la acest moment, cei doi mai așteaptă până la marele moment când vor avea un copil. Artista a vorbit pentru redacția.ro despre zvonurile care apar în legătură cu sarcina, fără să ezite.

”Zvonurile despre sarcină nu sunt adevărate, așa cum am mai declarat, iar daca știu că sunt știri false, nici nu am timp să mă uit peste ele, mai ales să le comentez”, a spus iubita lui Edward Sanda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: