Redactia.ro
Home » Știri » Care este rezultatul necropsiei bărbatului găsit decedat la Neversea

Care este rezultatul necropsiei bărbatului găsit decedat la Neversea

Care este rezultatul necropsiei bărbatului găsit decedat la Neversea

Medicii legiști au stabilit în urma necropsiei că bărbatul în vârstă de 34 de ani găsit decedat la Neversea a murit din cauze naturale. Acesta suferea de multă vreme de afecțiuni medicale diverse. În plus conform spuselor apropiaților bărbatul acuza de câteva zile dureri de inimă.

Medicii legiști au stabilit în urma necropsiei că bărbatul găsit mort langă o scenă la Neversea a murit din cauze naturale. Acesta avea de mai multă vreme probleme de sănătate.

„Decesul acestuia nu a avut legătură directă cu locul în care s-a petrecut, cu evenimentul în sine, ci a survenit în urma unor afecţiuni medicale”, au declarat sursele citate.

Medicii legiști au stabilit cauza morții în cazul bărbatului găsit mort langă o scenă de la Neversea

Atunci când medicii au ajuns la fața locului, soția bărbatului le-a spus acestora că bărbatul acuza de mai multe zile dureri în zona inimii.

Un voluntar SMURD a descoperit duminică, în jurul orei 21.00, în perimetrul festivalului. Neversea, o persoană inconştientă.

„La faţa locului a sosit imediat echipajul de prim ajutor, care a început protocolul de resuscitare. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul”. Au precizat la momentul respectiv reprezentanţii ISU „Dobrogea”.

Din primele cercetări s-a arătat că pe trupul bărbatului nu existau urme de violență. De aceea a fost exclusă din start varianta în care acesta ar fi fost omorât. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Citește și: Ilie Năstase a fost condamnat la închisoare!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: