Redactia.ro
Home » TV » Care este starea actriței Tamara Buciuceanu-Botez? Actrița rămâne la Elias

Care este starea actriței Tamara Buciuceanu-Botez? Actrița rămâne la Elias

starea actriței Tamara Buciuceanu-Botez

Miercuri, marea actriță a fost dusă de urgență la spitalul Elias din Capitală, după ce a acuzat stări de rău. Din fericire, medicii au reușit s-o stabilizeze, iar starea actriței Tamara Buciuceanu-Botez s-a îmbunătățit vizivil. Chiar și așa, aceasta nu va fi externată.

Care este starea actriței Tamara Buciuceanu-Botez

Medicii de la Elias au decis ca în zilele următoare să fie mutată de la Terapie Intensivă către un salon normal, dacă evoluția ei va fi continuă. Aparent, starea actriței s-a îmbunătățit în ultimele zile. ”Doamna Tamara este încă în terapie internsivă . Este cu evoluție favorabilă, dar o mai ținem în terapie intensivă măcar azi (luni, n.r). Apoi o să o mutăm la salon. Nu va fi externată din spital”, a precizat pentru Click! Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Actrița a fost internată din cauza acutizării unor probleme cardiace mai vechi

Reprezentanții spitalului Elias au menționat, pentru sursa amintită anterior, că actrița se află sub supravegherea medicilor și că, la acest moment, nu este nici intubat, și nici în stare comatoasă. ”Este de ieri (miercuri n.r.) în Terapie Intensivă. Dânsa vinde periodic la control în spitalul Elias. Acum a apărut o acutizare a unor probleme cardiace mai vechi. Acum este un pic mai bine. De ieri până azi evoluția este lent favorabilă, nu este intubată, nu este comatoasă, este conștientă, vorbește, dar va rămâne internată în spital câteva zile și poate chiar la Terapie Intensivă până la rezolvarea pe cât se poate a problemelor”, a declarat, joi, pentru Click! dr. Silvius Negoiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Citește și Actrița Tamara Buciuceanu, internată de urgență la spital

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini