Redactia.ro
Home » Știri » Care este starea de sănătate a Elenei Merișoreanu. Artista este internată la Matei Balș

Care este starea de sănătate a Elenei Merișoreanu. Artista este internată la Matei Balș

Care este starea de sănătate a Elenei Merișoreanu. Artista este internată la Matei Balș

Care este starea de sănătate a Elenei Merișoreanu. Artista a fost infectată cu noul coronavirus virus, iar de câteva zile se află internată la Spitalul Matei Balș. 

Care este starea de sănătate a Elenei Merișoreanu. Artista este internată la Matei Balș

Elena Merișoreanu este internată la Matei Balș de câteva zile, după ce a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2. Cântăreața este atent monitorizată de medici, iar starea ei de sănătate este una stabilă. Deși previziunile medicilor în ceea ce o privește sunt optimist, artista crede că va mai rămâne în spital pentru o perioadă lungă.

Inițial Elene Merișoreanu a crezut că a contactat o banală răceală, însă lucrurile s-au dovedit mai grave. Pentru că a început să se simtă din ce în ce mai rău aceasta a chemat salvarea și a fost transportată la spital. Se pare că deși era vaccinată cu schema completă, Elena Merișoreanu a contactat totuși virusul. Acum, artista se află în continuare internată la Matei Balș, iar starea ei este un stabilă. Primește tratament și este atent supravegheată.

„Mă simt destul de bine. Nu am avut nevoie de oxigen, nu am făcut febra, mi au făcut doar perfuzii cu tratament anti-Covid19. Situația e mult mai buna de când am venit. Eu deși am vaccinurile făcute, se pare că tot l-am luat, însă dacă nu le aveam poate aveam o stare mai grava. Boala se ameliorează destul de repede. Acum a venit doamna doctor și mi au spus ca totul e spre bine. Deci cred că mai stau o săptămână-doua, nu știu.”, a spus Elena Merișoreanu, la Antena Stars.

Elena Merișoreanu a fost depistată cu COVID-19

Elena Merișoreanu a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost diagnosticată cu COVID-19. Artista a fost internată de urgență la Institutul Matei Balș din București. Îndrăgita artistă s-a infectat cu noul coronavirus, deși a fost vaccinată cu schema completă anti-COVID. În luna mai a acestui an, interpreta a fost operată de urgență din cauza problemelor grave pe care le avea cu fierea.

Cântăreața de muzică populară, în vârstă de 74 de ani, a fost imunizată cu schema completă anti-COVID-19, dar boala tot și-a făcut loc în organismul ei. Potrivit Antena 3, cântăreața se simţea rău de aproximativ o săptămână. Aceasta credea că este vorba despre o răceală puternică și nu a luat în calcul o infectarea cu Sars-CoV-2.

Elena Merișoreanu a explicat care este starea ei de sănătate, după ce s-a internat la Institutul Matei Balș din Capitală. Îndrăgita interpretă de muzică populară a explicat că a crezut că este răcită, dar în momentul în care a rămas fără gust și miros a știut cu ce se confruntă, de fapt. Momentan, Elena Merișoreanu se află pe perfuzii și tratament, fiind sub observația atentă a medicilor.

”M-am internat de aseară. Nu sunt în stare gravă, sunt la salon, nu la terapie intensivă. Am crezut că sunt răcită, dar după ce am rămas fără gust și miros mi-am dat seama că e posibil să am Covid. Sunt pe tratament și perfuzii. Nu știu cât voi mai rămâne în spital, aveam concerte dar sănătatea e mai importantă. Înainte de vaccin nu am mai avut Covid. Am umblat pe la evenimente, cântări, concerte, nu știu de unde l-am luat. Din ce am înțeles, și Vorica de la Clejani e internată tot aici, dar la alt etaj, mi-au spus fetele. Ea e mai demult.”, a declarat Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: