Redactia.ro
Home » Monden » Care este starea de sănătate a lui Theo Rose. Artista le-a povestit totul fanilor: ”Vă spun sincer, am noroc”

Care este starea de sănătate a lui Theo Rose. Artista le-a povestit totul fanilor: ”Vă spun sincer, am noroc”

Care este starea de sănătate a lui Theo Rose. Artista le-a povestit totul fanilor: ”Vă spun sincer, am noroc”

Care este starea de sănătate a lui Theo Rose, după ce a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus. Artista le-a povestit totul fanilor ei de pe Instagram. 

Care este starea de sănătate a lui Theo Rose. Artista le-a povestit totul fanilor: ”Vă spun sincer, am noroc”

Theo Rose a fost confirmată pozitiv cu noul coronavirus noaptea trecută, însă din fericire, artista nu este la spital, ci este acasă, fiind o persoană norocoasă, deoarece nu are o formă gravă a virusului. Vedeta le-a povestit imediat fanilor de pe Instagram care este starea de sănătate actuală.

Theo Rose a conștientizat că este infectată cu noul coronavirus, după ce a făcut un test pentru depistarea virusului care a ieșit negativ, însă a povestit pe Instagram, la ceas de seară, că a mai făcut încă un test pentru a se liniști și pentru a fi sigură că se află în afara oricărui pericol, test care în cele din urmă a ieșit pozitiv.

Inițial, Theo Rose le-a povestit internauților că a avut parte de o răceală destul de urâtă și că stare ei de sănătate nu este una tocmai bună, așa că, în final, după mai multe teste, a aflat că este infectată cu SARS-CoV-2. Cântăreața a vrut să îi liniștească pe fani, spunându-le că este destul de bine, se tratează acasă și nu are nevoie de spitalizare.

Theo Rose a subliniat faptul că nu este vaccinată împotriva SARS-CoV-2 și că nu vrea să dea curs discuțiilor în contradictoriu pe această temă. Artista se bucură că a depistat virusul și că nu a apucat să îl transmită și altor persoane.

”Am dormit întruna, mi-am făcut de lucru prin casă, mi-am făcut băi fierbinți, am luat Paracetamol, mi-am făcut aerosolii mei pentru gât, am luat vitamina C și am băut multe limonade și fresh-uri”, a mai spus Theo Rose pe Instagram.

Părerea lui Theo Rose despre coronavirus

În urmă cu câteva luni, Theo Rose a fost întrebată de un fan ce părere are despre coronavirus. Răspunsul vedetei a fost unul genial! Theo le-a amintit oamenilor un lucru pe care, cel mai probabil, unii l-au cam uitat, și anume să aibă grijă de cei dragi.

„Că există virusul cred, pentru că l-am avut. Că există alte interese la mijloc în toată schema asta, da, cred și asta, 100%, dar ideea e de a-i proteja pe cei din jurul nostru, că la asta te gândești, la părinți, la bunici, naiba, n-ai cum! Măcar să știi c-ai făcut tot ce puteai ca să-i protejezi pe cei din jurul tău. Așa o gândești. Se întâmplă o chestie, uite, iau iarăși coronavirus, mă duc acasă, dau cuiva care are o altă boală, dau coronavirus, moare. Nu-mi smulg părul din cap, nu-mi blestem zilele că e din cauza mea?”, a declarat Theo Rose pe Instastory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: