Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose, infectată cu COVID-19 pentru a doua oară. Cum se simte artista

Theo Rose, infectată cu COVID-19 pentru a doua oară. Cum se simte artista

GALERIE FOTO (5) Theo Rose, infectată cu COVID-19 pentru a doua oară

Theo Rose, infectată cu COVID-19 pentru a doua oară. În urmă cu puțin timp, Theo Rose a anunțat pe rețelele de socializare că a fost depistată cu noul coronavirus, pentru a doua oară. Artista a mai avut COVID-19, anul trecut, în noiembrie. Cum se simte cântăreața?

Theo Rose, infectată cu COVID-19 pentru a doua oară. Cum se simte artista

Theo Rose, infectată cu COVID-19 pentru a doua oară. Are 22 de ani și a reușit să devină una dintre cele mai apreciate artiste din România. A intrat în competiția ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, sezonul 2 și se iubește cu nepotul lui Nea Marin. În urmă cu puțin timp, Theo Rose a anunțat pe pagina sa de Facebook că a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, pentru a doua oară. Vedeta a făcut public și testul PCR pe care l-a făcut noaptea trecută. Este pentru a doua oară când artista se îmbolnăvește de COVID-19. „Să vă zic… Am făcut aseară din nou test rapid și ce credeți?! Pozitiv. Am fost la 3 dimineața la Otopeni, la o secție de testare PCR non-stop. Am primit acum rezultatul. Pozitiv. Am mai avut o dată COVID anul trecut, în noiembrie. Vis!”, a declarat Theo Rose.

De asemenea, artista a anunțat că trebuie să-și anuleze toate cântările, deși își dorea foarte tare să participe. Theo Rose trebuie să stea în izolare timp de două săptămâni. „Era o perioadă cu evenimente, cam ultima perioadă plină din sezonul acesta. Era vis pentru mine și toată trupa să le putem onora. Îmi pare rău! Vă țin aici la curent cu toate activitățile mele casnice și vă rog să aveți grijă de voi”, a mai spus vedeta.

Finalista de la Bravo, ai stil! Celebrities a declarat că în urmă cu o zi a luat pastile pentru că a crezut că este răcită. Aceasta a declarat că urma să un tratament cu două zile pauză, fără să știe că este infectată cu noul coronavirus. Pe 10 septembrie, Theo i-a ținut locul Adelei Popescu, la emisiunea „Vorbește lumea”, după ce actrița s-a îmbolnăvit de coroanvirus. „Făceam astăzi mișto de răceală și am zis că am fentat-o, că am luat pastile zilele astea și că nu m-a mai luat. Da, m-a luat. Dar Dumnezeu m-a ajutat și am terminat ultima cântare și am pauză două zile. Mi s-a sucit și piciorul pentru că am călcat prost”, a povestit Theo Rose pe Instagram.

Părerea lui Theo Rose despre coronavirus

În urmă cu câteva luni, Theo Rose a fost întrebată de un fan ce părere are despre coronavirus. Răspunsul vedetei a fost unul genial! Theo le-a amintit oamenilor un lucru pe care, cel mai probabil, unii l-au cam uitat, și anume să aibă grijă de cei dragi. „Că există virusul cred, pentru că l-am avut. Că există alte interese la mijloc în toată schema asta, da, cred și asta, 100%, dar ideea e de a-i proteja pe cei din jurul nostru, că la asta te gândești, la părinți, la bunici, naiba, n-ai cum!

Măcar să știi c-ai făcut tot ce puteai ca să-i protejezi pe cei din jurul tău. Așa o gândești. Se întâmplă o chestie, uite, iau iarăși coronavirus, mă duc acasă, dau cuiva care are o altă boală, dau coronavirus, moare. Nu-mi smulg părul din cap, nu-mi blestem zilele că e din cauza mea?”, a declarat Theo Rose pe Instastory.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: