Redactia.ro
Home » Monden » Theo Rose a fost surprinsă de un manelist celebru! Artista a avut lacrimi de fericire

Theo Rose a fost surprinsă de un manelist celebru! Artista a avut lacrimi de fericire

GALERIE FOTO (2) Theo Rose a fost surprinsă de un manelist celebru! Artista a avut lacrimi de fericire

Theo Rose a fost surprinsă de un manelist celebru! Artista a vărsat lacrimi de bucurie când a văzut ce a primit de la cântăreț.

Theo Rose a fost surprinsă de un manelist celebru! Artista a avut lacrimi de fericire

Theo Rose a fost surprinsă de Bogdan de la Ploiești. Artistul a reușit să îi provoace lacrimi de fericire după ce i-a dăruit un buchet uriaș de flori, format din 365 de trandafiri roz și albi, iar reacția vedetei a fost una pe măsura așteptărilor.

Ocazia pentru care acesta i-a pregătit surpriza este faptul că melodia lor ”Nu pot fără tine” a făcut fix un an de la lansare, iar Bogdan de la Ploiești a vrut să îi arate toată recunoștința lui pentru munca depusă. Cei doi au produs un ”val” de admirație din partea fanilor, care și-au arătat aprecierea prin cele 83 de milioane de vizualizări de pe You Tube. Melodia lor a ocupat primul loc în trending săptămâni întregi.

Manelistul și-a chemat colega la studio și i-a oferit un imens buchet de flori, mai exact 365 de trandafi, reprezentând câte o floare pentru fiecare zi de când s-au cunoscut. Vizibil emoționată și fără cuvinte, l-a strâns puternic în brațe pe colegul ei, iar el a sărutat-o pe frunte.

Theo Rose a fost surprinsă de un manelist celebru! Artista a avut lacrimi de fericire

”Am făcut 365 de zile de la lansarea piesei – Nu pot fără tine – cu tine, Theo, așa că nu puteam să o las așa. 365 de trandafiri pentru cea mai scumpă fată. Te iubesc, te iubesc, te iubesc”, a spus Bogdan de la Ploiești.

După ce au lansat prima piesă împreună, Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au fost văzuți ca un cuplu. Fanii lor îi vedeau împreună, deși Theo are o relație de lungă durată și se pare că nici Bogdan nu ar fi prea singur. Tot ce putem spune este faptul că, într-adevăr Bogdan de la Ploiești și Theo Rose formează unul din cele mai reușite cupluri artistice.

Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, adevărul despre relația lor

Anul trecut, Bogdan de la Ploiești și Theo Rose au lansat prima piesă împreună, iar fanii acestora au preferat să creadă că între cei doi există o poveste de dragoste frumoasă. Deși toată lumea știe că artista are o relație de trei ani cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Marin.

Invitați în emisiunea lui Dan Capatos, cei doi artiști au vorbit despre presupusa relație. Ambii au recunoscut că au alimentat acest zvon, luându-l sub formă de glumă, dar au precizat că niciodată nu a existat ceva mai mult între ei. ”După prima coloborare au tot existat născociri, oamenii și-au tot dorit să ne vadă împreună. Noi nu vrem să insistăm pe treaba asta, să ne facem probleme în viața noastră personală, eu n-am nevastă, am iubită, și ea are, Alex e prietenul nostru foarte bun, nu vrem să avansăm în treaba asta pentru că nu ne ajută”, a spus Bogdan de la Ploiești.

Cu toate astea, Theo și Bogdan au lansat o nouă piesă în cadrul căreia cei doi apar ca doi îndrăgostiți în fața altarului. Frumoasa artistă în rochie de mireasă, iar el în costum de ginerică. Au parte de momente tandre, dar totul este planificat pentru videoclipul piesei care a ajuns rapid în topurile muzicale de pe Youtube. Theo Rose și Bogdan de la Ploiești au declarat că sunt prieteni foarte buni și au o chimie specială atunci când colaborează pe plan muzical.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: